Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Ismerős a helyzet
Apám hintalovat hozott nekem, de olyan beleülőset, valóban hinta volt és csak a két oldalán volt lófej
én is nagyon féltem tőle, pedig hangja sem volt :D
nálunk elég gazdag a karácsony
Réka: mp3, tutyi, hajvasaló (Belissima), filmek, zenék, smink, ágynemű.
Attila: pókerkészlet, telefon, film, könyv, földrjazi dvd
Noémi: babakocsi, baba, könyv, evőeszközkészlet, ruhácska, amit én varrok (de mikor???)
Apa: nadrág, filmek, törcsi a nevével, István a király dvd
Erám, szia!:-))
De örülök, hogy összefutottunk..
Bakker, én is nagyon fázom, pedig csak negyed órát voltam ma kint.., betekertem most magam egy vastag plédbe!:-))
Mesélj, milyen volt ma ez a meló?
Sziasztok csajok!:)
Vettem egy forró zuhanyt,és máris jobban vagyok4:)
Annyira átfagytam ma!!!:(
Aha, kap ám!:-) Már itthon van a kamrában.Még kukásfiú is van hozzá.:-)))
Képzeld, a húgomtól kapott egy klassz világító meg hangot adó repülőt, ami gurul a földön, és ha akadályba ütközik megfordul. Most, hogy beteg volt és nyűglődött, odaadtuk neki ez a kis repülőt. Basszus, úgy fél tőle, ordít! Igaz, elég hangos a járgány. Nagyon hozzá se mer nyúlni..
Nálatok mit kapnak a gyerekek?
Oké mindjárt
Kap Domi kukásautót?
TUdod, beszéltük, hogy tetszik neki
Közben már elolvastam, nagyon örülök neki.
Attilának van egy bob, abba tudtam beleültetni,mert ugyan van egy kicsi szánkónk, amit apukám vett még Rékának, de a háttámlát odaadtuk másnak és azóta még nem pótoltuk
Tetszett neki, majd mindjárt felrakom a képeket, csináltam párat. Igaz, csak a telefonnal, de kint egész jókat csinál
Szánkóztatok? De jó! Biztos élvezte Noémi nagyon!:-))
Nekünk nincs is szánkónk.. Ha tudtam volna, hogy ekkora hó lesz itt is, már beszereztük volna..
Jobban van, köszi. Láztalan volt ma.
Csak azt írta, nem lesz sokáig
azért el szokott köszönni
itt kb 10 cm hó van, de ide mondják a leghidegebbet :((
szánkóztattam ma Noémit
édes volt :)
Domi hogy van?
Szia Andi!
Szerintem Era sincs már itt, írta, hogy nagyon fáradt.
Ti hogy vagytok? Mekkora a hó Kaposváron?
Szia
Én csak most jöttem
Sziasztok!
Mindenki kidőlt mára?:-))
én is elég fáradt vagyok.
Évi keményn feküdj, az használni zokott! na meg a pihenés!
Szia Évim!!!!
Még mindig kínlódsz???:(((
Jó éjt.....sztem én se leszek sokáig....:)
Jó éjt lányok!
nem tudok sokáig ülni:(
az se kellemes:(
volt nekem is részem ilyen durva orvosban...
bőgtem mint állat annyira fájt.
És még ő volt felháborodva!
már én se, mert találtam egy nagyon jó fogorvost, igaz maszek, de inkább fizetek, minthogy megszadizzanak!
Laci is hozzá jár.
Mikor megismertem évekig nem mert elmenni fogorvoshoz, rettegett tőle!
már önként elmegy hozzá ha vmi gond van!
jobb ha megnézeted orvossal!
ez nem játék!!!
Sziasztok!
Éva nagyon sajnállak egy állat fogorvostól csak a nőgyógyász ezen változata rosszabb!
Akkor az tényleg valami állat volt...
Én nem félek már a fogorvostól. Makón is praktizál pár állat, de utóbb szerencsére normális kezekbe kerülte. A szájsebészem ugye fogorvos is.. Ciszta műtétem volt, ugye a fogam felett, az orrom mellett volt a ciszta. 6 szurit kaptam oda a beavatkozás előtt, de valami olyan jó anyagot, hogy semmit sem éreztem, csak hallottam, recsegést, ropogást meg a csontfúrót. Pedig 12 öltéssel varrták össze..
De jó, hogy erre nem emlékszem....
Viszont szülés után közvetlenül, még varrás előtt kaptam a szülőágyon combba egy méhösszehúzó szurit. Meg sem éreztem.
Olvastam Évim, jól kicsesztél magaddal! Vegyél be Cataflam-t. Az jó erre is, ha jól tudom. Nem hiányzott ez most az ünnepi készülődés előtt.
Nekem meg az aranyerem fáj... megint. Mikor szültem, kaptam oda mellé egy öltést, azóta néha megvérzik picit, ha mennem kell oda... Nem egy kellemes...
én most is sírnék:)
kb. 18 voltam mikor fogorvos mondta nem húzza ki a fogam gyökérkezeli...elbőgtem magam:)))
nagyon fájt azt hozzá kell tenni, valamit állat-hoz kerültem!