Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
tyűha... nem semmi....
nálunk?aha.
én sem unatkozom ma:D
reggel vittük a tortát meg az üdítőket az oviba...
csak úgy lavíroztam az emberek között a tortával a bakakocsi tetjén, nehogy leessen, mert szenvedtem vele eleget.majd pékség, zöldséges,spar, főzés, takarítás, mosás, gyerekezés, ebéd...
délután megyek márkóért, viszem focira, elintézem a mardék dolgok megvásárlását, vissza érte focira...
rohanás haza, mert vagy 12 ember jön mai is megköszönteni, vacsi, fürdés etetés, fürdés nekem, majd hulla fáradtan zuhanás az ágyba...:d
na nem panaszkodom ám:D
Sütöm a 10 perces fánk első felét.A maradékot majd este a Pakinak frissen.Végre legyőztem a vasalás hegyet.Durva volt.:D Fél óra volt mire a helyére raktam őket.:)))
Most dolgozok egy kicsit,aztán bemegyek a Pólusba feladom a lakbért,meg egy csomagot a barátnőmnek.Meglepi lesz neki.Megyek a Pakiért és vége a napnak.:(
Nálatok minden ok?
és milyen ügyi vagy:D
mizu?
Halihó!
Hát próbáltam kis derűt csempészni a szomorú vasárnapba.:)
Sziasztok csajszik.
Látom a hülyeség az megy:D
Szia Brigi!
Hát sajnálom.:(
De jobb lesz!Kitartás!
Cső mindenkinek!
Ma Pólusozom.Jajajaj leltároznom kéne.....Az örök probléma!:D
nagyon szép hely!
remélem összejön Nektek is:)
ránk férne a lazítás:)
Sziasztok, csak bekukk.
szünet van az x-faktorban....:D
Imi, egy kalappal és remélem megtaláljátok a számításotokat!
Kitartás.....
Ki megy?
hova?
bocsi, de nem voltam és még nem naplóztam:D
Kriszti, ez igen...
Márk már nem porszívózik, most Petra kezdi, bár leginkább a porszívó mőgé szeretne feküdni és élvezni a meleget amit kifúj, de ugye egy csomó port beszívhat, meg úgy nem is haladnék...:D
Nem izgulok,csak kicsit,mint minden normál szülő.:)
Megnéztem a hotelt,ahova mentek.Tök jó.:)Lehet befizetem magunkat karira,ha lesz lóvé rá.:)Közel van és jó a csomagja.Lehet kérek egy árajánlatot tőlük.
:)
ne izgulj, klassz kis pasi lesz belőle:)
milyen ari ahogy eljátszik a Pólusban:)
Anyum engem is vitt mindig a munkahelyére, élelmiszer boltban volt, reggel hozták a friss meleg kenyeret kiflit, azt kaptam kakaóval.
mit reggel...hajnalban 5-kor:)
a kis házias:)
majd leszokik róla...:(
Hello-beló!
Én nagy dózisú magnéziumot szedtem,de nem voltam kevésbé ideges.Inkább fordítva igaz,ha ideges vagy,csökken a magnézium szinted és ezért kell pótolni azt.
Ma Paki hülyén ébredt.Majdnem megfojtott.:S Utána meg ő volt megsértődve,mikor arrébb tessékeltem kicsit hangosabban.Ha lett volna ádámcsutkám eltöri.:(
hja...
én már azon túl vagyok, hogy csodálkozzam.
most elkezdtem szedni a magne b6-ot...az állítlag jó az idegességre is meg a fejfájásra is....
majd meglássssuk:D
folyamatosak a frontok.valamelyik nap néztem a neten,minden nap van valamilyen front.én meg csodálkozom,hogy hol szarul vagyok,hol fáj a fejem:S
Pakinak is mindig alvásnál jut eszébe,hogy kakálnia kell
:D
fejfájás?
ne is mondd.... az utóbbi napokban....
és állítólag jövő héten megint 15-20 fok lesz...na fel kell tankonom advilból az tutti....