Olvastam milyen ügyi a cumi nélkül.:) Szerintem hamarosan elhagyja.
Nekünk úgy szabadult meg Márkó a cumitól, hogy beesett az ágy mögé, és azt mondtam neki, hogy nem tudom kivenni. de bármikor megnézhette, hogy ott van-e. A többi cumi meg a konyhaszekrényben bújkált vész esetére, de nem kérte.:)
Az anyagcseréd rendben van?Én elsősorban L carnitint javasolnák minimum 1000 mg-ot,edzés előttre.Vezetsz étkezési naplót?
Egyébként meg kevés a tápanyag amit beviszel,főleg,ha egész nap keményen dolgozol.Azért nem fogysz,mert tartalékol a szervezeted folyamatosan.1400 cal.nagyon kevés egy felnőtt embernek!
Örülök, hogy szakmabelivel beszélhetek, voltam szakembernél a jelenlegi módszerem amivel 5 hónap alatt is csak 3 kilót adtam le: napi 5x étkezem napi 1000-1400kcal- 150g szénhidrát, minimum 1óra séta, 2szer 30perc bickli szobakerékpáron 3as fokozton mert ez még nem emeli vészesen a pulzusomat, Lindaxa étrend kiegészitő, napi 600mg magnesium Diasporal és ha még birom némi torna béres Alexandra, vagy Norbi féle lemezre mikor melyik szimpi. A fura az hogy egy ekkora kertes háznál ahol a szántó egy része is müvelve van mindig van mit tenni tehát nem fekszem át a napot. Akkor mond meg kérlek te hol látod a hibát? Mert én estére hulla vagyok nem tudom mit birnék még.
Csodaszerek nincsenek.Minden agyban dől el.Kérd ki dietetikus tanácsát,hogy hogyan étkezz és mit.És a mozgás nagyon fontos.Ha mást nem,akkor sétálj!
Annyit mondhatok,hogy napi 5*-i étkezés,nem éhezés és szépen elindulnak a kilók.Lehet némi rásegítés a fogyi szerek,de azért azt tegyük hozzá,hogy azok is csak mozgással hatásosak!Hidd el tudom mit beszélek,ezzel foglalkozom!
Hát én nem tudom, már kezdek megzuhanni. Nagyon fontos fogynom amig az egészségem nem áll helyre addig nem altathatnak igy a punkciot sem tudják elvégezni addig viszont nem lesz közös babánk. sajnos már átléptem a 110 kilót amire az orvvos szerint a sok lelkigond is rásegített. Most ugyérzem rendben vagyok mégsem fogyok. Rengeteg pénzt beleöltem már az állítolagos csodaszerekbe. Mit tegyek van tippetek? A kardiologusom szerint vannak intézmények ahol vannak olyan fogyókura programok amelyek kezdetén be kell feküdni egy speciális kivizsgálásra és itt gyógytornászok is segítenek én mégsem találok ilyet.