Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Nehéz döntés.Ellene is lehet hallani,meg jót is róla.Mi így döntöttünk,remélem nem bánjuk meg.
Erős az immunrendszerük(sok földet megettek már:)) és reméljük a híre nagyobb,mint valójában.A másik infulenzát sem adattuk be soha senkinek:
Nem,én ellenes vagyok,eddig akivel ilyen témáról beszélgettem(term.gyógyász,védőnő),mind ellene szólt.Mi is így gondoltuk a férjemmel.
De ti döntsetek!
Szia!Köszi,jól:)
Nem betegek,csak köhögnek,ebben az időben ez vele jár.Igaz volt olyan gyerek,aki akkorát tüsszentett,hogy beterített mindent,de nagyon.Azért ilyenkor már nem vinném el!Ráadásul otthon van az anyja a kistesóval.
Szia!Köszi,jól van(kopp-kopp),már alszik,és nem köhög.A lámpa segít:)
Döntöttél már,most olvastalak:)
Sziasztok!Jó kerek lettél:)
Ügyes kisfiad van,örülj neki:))
De jó Brigi!!!!!!!
Akkor kezd el gyúrni, mert futhatsz.:))))
Na akkor most szaladsz utánna:DDDD
Addig jó amíg van munka:)De néha kell a kikapcsolódás is.
Szia.Na én is igy vagyok:(Pár napja nem voltam és tök lemaradtam.Most olvasgatok vissza.
Jól vagytok?
Én ma átfutottam a naplókat!
Az enyém már alszik. veled mizujs?
sziasztok! Picit bekukk! Hogy vagytok csajok? manókák?
jaj én úgy szégyenlem magam! Nem tudok senkiről szinte semmit! :(
Szia
Jól vagyunk köszi:)Ma apa éjjeles ugyhogy vagyok de nem tudom meddig.
Azt mondta,hogy ő sem akar velük lenni,vigyázni rájuk:(
Elhiszem,hogy nehéz lehet,hisz ez egy betegség,gyógyszert szed rá.Csak szegény gyerekek sínylik meg:((
Megyek,még jövök:)
Hát ez az.Szegény gyerekek..el tudom képzelni,hogy mi lehet otthon náluk..
A nőt is sajnálom..a férje nem tud segíteni neki?
Nem hinném,érdekes nálunk soha nincs ilyesmi a kezükbe.Még a kést is kétszer meggondolom vacsoránál,de sz is olyan,amivel nem vágja meg magát.Persze a nagyok már kapnak:)
Hát csak ültem és nem tudtam mit szóljak.Néha én is kiakadok rájuk,de még sohasem jutott eszembe,hogy esetleg a falhoz vágjam.Ő ezt is megemlítette.Lehet ő a veszélyes,nem a lányai.Hozzáteszem,hogy 7 és 2.5 évesek.
:(( Jó majd korrigálom.
Nem semmi ha egy gyerek otthon csavarhúzóval rohangál..
Nem valószínű,hogy a gyerek a hibás..nem???
Ezek nagyobbak,mint amik itt vannak a fórumon.
Biztos az enyémre gondoltál???
Melyiket??
Az írottra gondolsz??
Szia!Lehet egy kérésem?
Én olyan vaksi vagyok,nem lehetne eggyel nagyobb betűvel írni a naplód?Nem tudom elolvasni:((