Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Nem is hiszek a médiának, bár az igazat megvallva semmi konkrétat nem mondanak!
dokival mindenképp beszélek erről....nem zárkózom el ettől, mert megfontolom én is a dolgot!
Remélem megússzuk mindannyian:)
Köszi! én sem engedem az tuti!! egyiknek sem!
!!!!!
Az igazat megvalva érdemes erről orvossal-orvosokkal is elbeszélgetni, mert a médiában hallott dolgokank sokszor a negyede sem igaz.
Én megbízok a gyerekorvosunkban és vele erről kb. fél órát beszélgettünk és elmondta hogy mi a szakmai vélemény az oltásról és a saját véleményét is.
Annyit mondott a kismama oltásról, hogy a terhesség elején ő is ellenzi a beadást, de a vége felé már nem, hisz a baba már fejlett csak növöget, és mikor megszületik, az anyai vérből bejutó ellenanyagoktól ő is védett lesz.
Olvastam a naplódban hogy Evi milyen ügyi volt:)Gratulálok neki:)
Ja az alma nálunk is így végezte eleinte.Aztán megpucoltam és összedaraboltam neki cikkekre,azóta is így eszi:)
A fogmosás meg, elöször ugyis jó ha csak barátkozik és játszik a fogkefével:)))
Ha ártalmatlan ez a vírus minek akkor oltogatni?
jó páran belehaltak, de hallottam aki az oltás után halt meg...
na most légy okos Domonkos! mit csináljon az ember???
Szia.
Hát végülis ugy döntöttem nem adatom be,bár az orvos engem is próbál rábeszélni.
szia
az alapfogalmakkal kezdtük.
jó volt. elfáradtam...
Szia Évim:))
Hát igen ez egy nehéz döntés azért.
Köszi:)Remélem nem lesz semmi baja.Olyan ritkán betegek hál istennek.
Szia.
Jó olvasást neked és szép éjszakát:)
Látom,többen is ellenezzük.
Jó éjszakát lányok,megyek,még van pár oldal(kb.70) a könyvből és nagyon érdekes:)
Sziasztok!
Üdv. minden ezután érkező bagolykának:)))
Sziasztok csajok!
Csak bekukk, mert a mai napom elég hosszú volt Melivel a lakásba zárva.
Látom oltás a kérdés.
Én eddig ellneztem. De múlthten mikor itt volt a gyerekorvos sokat beszélgettünk róla.
Azt mondta, hogy olyan kis betgnek is beadta az oltást aki ment a kórházba csontvelő átültetésre. A kórház rendelte el az oltást, és semmi baja nem lett tőle.
Zilival sokat dumáltunk erről, és arra jutottunk, hogy Evinek beadatjuk, és Zoli is beadatja magának. Mivel ők járnak inkább közösségbe, és nehogy hazahozzák nekünk. Melinek csak akkor adatom be, ha tényleg nagy járvány lesz. Én meg mint kismama nagyon félek az oltástól, de a betegségtől mégjobban. De majd jövő héten amikor megyünk Pestre a magzati szív uh-ra kikérdezem az ottani doki véleményét is.
Nem úgy értettem,na!
Karcsú vagy te.Azt szoktam én is mondani,hogy karcsú vagyok,csak itt-ott zsírpárna takarja:))
Sziasztok:)
Brigi Bencének gratulálok! nagyon ügyi:)
Tina babának pedig jobbulást!
az oltással kapcsolatban: én nem merem beadatni, semmi sem tudunk később mit okozhat ez az oltóanyag...homályban tapogatózunk.
de senkit nem szeretnék befolyásolni, ez az én véleményem.viszont félek a betegségtől is, ill. a lányokat féltem!