Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hármas élvezet receptjét nem tudja valaki? (piskóta, keksz, tejszín...) fórum

Hármas élvezet receptjét nem tudja valaki? (piskóta, keksz, tejszín...) (tudásbázis kérdés)


10. aeb750e196 (válaszként erre: 9. - Lipiani)
2010. jan. 23. 14:01
úúúúúgye ?:) én is így vagyok vele :) hehe.
9. Lipiani (válaszként erre: 8. - aeb750e196)
2010. jan. 23. 13:51

Én sajnos most fogyózok,de nagyon megkívántam...:)

Jól kiszúrtál velem,mert ha nem dobod fel a témát eszembe sem jutott volna.;DD

Azért jó sütkérezést és jó étvágyat! :))

2010. jan. 23. 13:47

köszönöm a válaszokat :)

múltkor ettem, nagyon finom volt. aki élvezkedni akar, mindenképp kóstolja meg :))))

2010. jan. 23. 12:57

Esetleg itt nézd meg,kép is van róla:


[link]

2010. jan. 23. 11:34
itt a hoxán nézted már? 4 találat az élvezet szóra
5. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 4. - tavaszilány)
2010. jan. 23. 11:28
ebbe nem is kell tejszín?
2010. jan. 23. 11:25

7 tojásfehérje

25 dkg cukorral felverem

15 dkg darált dió

4 evőkanál liszt

1 sütőpor, megsütöm


a krémbe:

7 tojássárgája

2 vaniliás puding

1 evőkanál liszt

1 vanília cukor

7 dl tej

20 dkg cukor ezeket felfőzöm


Ha kihűlt 1 RÁMA-t belekeverek. A krémet ketté veszem, egyik felébe fél tábla olvasztott étcsokit kerek.

Tészta+sárga krém+ 1 sor háztartási keksz (kávéba és rumaromába áztatva) + csokis krém + tetejére reszelt csoki

2010. jan. 23. 11:22

Erre gondoltok?


8 tojásfehérjét 27 dkg cukorral jó keményre felverni

26 dkg daráltdiót, 4 dkg liszttel (nem írtam félre ennyi :)), 3 dkg darált keksszel 1 sütőporral elkeverni, bele a habba. Kizsírozott-lisztezett tepsiben megsütni közepes lángon.



KRÉM:

8 tojássárgát 24 dkg cukorral, 2 cs vanillinnal, 2 cs vaníliás pudinggal, 8 dl tejjel kikeverni, sűrű, de még kenhető állapotúra főzni

Tűzről levéve egy Rámát elkeverni benne még melegen. Várni míg kihül a tészta is, krém is (közben kevergetni néha, hogy ne legyen hártyás a teteje, langyosan már kenhető rá az egyik fele)

Fele sárga krémet, amit így kaptál kend rá, arra jön háztartási keksz (egészben), amit tejbe kell áztatni. A krém másik felébe 3 ek kakaópor, az jön a kekszes réteg után.

A tetejét vagy darált dióval, vagy darált keksszel szórhatod. Én most kekszet tettem, a dióm elfogyott a tésztához :)

Nagyon krémes.

Én szoktam egy napig állni hagyni a hűtőben, vagy d.e. készítem és estére vágjuk meg. ha eléggé eláztatom a kekszet, akkor végü lis lehet szeletelni, de sztem másnapra az igazi. Akkor lesznek szépen láthatóak a színes csíkok. :)

2010. jan. 23. 11:19
engem is érdekelne.......... :-)
2010. jan. 23. 11:16
HÁRMAS ÉLVEZET receptjét nem tudja valaki? (piskóta, keksz, tejszín...)

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook