Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén (beszélgetés)
Köszönöm csajok, ma már sokkal jobb a helyzet. Sokat iszok Mannácska, ne aggódj :).
Napraforgó: sajnálom :(. Apudról mi hír?
Sziasztok!
Megjöttünk. :o)
Nem kapunk pénzt a Zuram túl sokat keres. ;o)
Lányok, gyógyuljatok! :o)
Tipikus...Megértelek!Pénzből élünk...
Holnap végre péntek!
Hétvégén kúráld ki magad!
Sodrika!
Szépséges napot Neked is!
Hogy van a megperzselődött ujjad?:)
Remélem gyógyul!!!!
Szióka!
Azért bízom benne sikerrel jársz!És hamarosan találsz melót, bár kint is dübörög a válság...
Szia Göncöl!
Ne legyél sztahanovista!:) Tudom, hogy meg akarod mutatni a Főnöknek, hogy Te mennyire erős és kitartó, rátermett Csajszi vagy a munkára, de a Főnök is csak emberből van!Ha tényleg rosszabbul leszel, szerintem nyugodtan kérd el magad!Ez nem szimulálás, ez betegség!
Tényleg vigyázz magadra!
gEsztianyu:Te is vigyázz, nehogy kiszáradj sok ...tól!És, ha nem javulsz, menj el dokihoz!Oké?
Jó reggelt!
Gesztianyu jobbulást teneked!
Napraforgó sok sikert a munkaügyiben!
Tegnap már nem volt erőm ideülni leraktam a culákat apa elaltatta őket lezuhanyoztam és bedőltem az ágy ba szerintem 10-kor már aludtam, hulla fáradt voltam, tegnap 3/4 négykor hazaküldtek azért tudtam bekukkolni aztán mentem a csipetekhez a játszira és mikor hazajöttünk még ugye fürdetés vacsi és még a folyosóról be kellett pakolnunk mert ma tűzoltósági ellenőrzés lesz , jó sok szart tárolunk a folyosón.
A munka jól telet csak a végén már nagyon unatm magam nem volt forgalom ezért is küldtek előbb haza. A déli ebédidős pörgést azt szeretem.
Jó reggelt! Egy fokkal jobban vagyok. 2* voltunk fent éccaka :(, de gyanítom, hogy a wc lehúzásra ébredt kisasszony...
Most mennem kell, millió dolgom van...:S
Jó reggelt! :o)
Megyek ma tovább intézni a munkanélkülit... Bár, ahogy utánanéztem a neten, valószínű nekem nem jár.
Sebaj, ha legalább segítenek majd az új helyen munkát találni, már megéri regisztráltatni magam.
Jobbulást!Sajnálom, hogy szenvedsz!
Vigyázz magadra!
Puszi Lányok!
Szép álmokat!
Jajjjj, Te szegény... :o(
Ettél valamit, amitől lehet, vagy benyaltál valami betegséget?
Jobbulást!
Remélhetőleg majd este beszámol. ;o)
És Neked milyen napod volt eddig?
Remélem ma már nem hisztis a lánykád. :o)
Ugye millen viccos család vagyunk mi????
És ezek a szürke hétköznapok!
Szerencsére!
He-he gondoltam ne csak én szenvedjek drága Uram okosságaitól!
:DDDD