Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén (beszélgetés)
És holnap megyek dolgozni is. És rengeteg meló vár. Innentől kezdve még levegőt venni se lesz időm :(
Pedig még annyi-annyi elmaradásom van mindenfelé :((((
Miért nem kaphatok még napi plussz néhány órát így estefelé??? Annyira boldoggá tudna az tenni!!! Talán akkor utol tudnám magam érni valamikor...
jaj te szegény...nem értek sokat a gyerekek nyelvén...de én kiskoromban nagyon jót aludtam a porszívó hangjára :) valaki meg arra ha elmentek vele kocsikázni (egyik barátném)....
én is sokáig vagyok fent mert tanulnom kell..na meg ugye egy kis hoxa...
fel a fejjel!! :)
szép estét!
Örülök, ha tetszik :)
Eddig mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kaptam hírlevél ügyben :)
Ez legalább valami örömet ad most :)
Amúgy sajnos elég vacakul vagyok... ja az előbbi monológomból kihagytam, hogy persze a férjemmel is veszekedtem ma... látszik, hogy már hetek óta nem voltam kineziológusnál. Megint kezdek depis lenni :(
Jááááájj, de utálom ezt :(((((
Nekem ma elég vacak napom volt :(
Azt hittem, hogy Edike örülni fog a hónak, de ehelyett sírt. Hiába építettünk Neki hóembert az, se vígasztalta meg :(
Egyszerűen megijedt attól, hogy ropog a hó a lába alatt, és nem volt hajlandó a hóra lépni emiatt, csak ácsorgott a betonon (ott elolvadt a hó, mert kicsi volt), és csak sírt, és sírt, amíg be nem vittük.
De utána is hiszti hátán hiszti volt... tegnap dettó ugyanez, csak akkor meg nem tudtuk, hogy mi baja volt. Már délelőtt tízkor aludni akart, de egy óra után felébredt, és onnantól kezdve csak sírt és sírt, hogy aludni akar, de ha visszatettük, nem tudott aludni, csak sírt, ha befeküdtem Vele együtt a nagyágyba, akkor meg csak feküdt, és rugdosott a lábaival, és se nem aludt, se nem akart kimászni az ágyból, de akkor legalább nem sírt. Úgyhogy tegnap egész nap szinte így feküdtünk az ágyban és kész... Amikor éppen nem az ágyban feküdtünk, akkor meg ment a hiszti, meg a sírás ezerrel.
És már megint ilyen sokáig fent maradtam :(
Annyira mérges vagyok magamra, amiért képtelen vagyok normális időben lefeküdni :(
nagyon szeretek futkározni...olyan jó..teljesen kitisztul az agyam...
bár a nagy hidegbe elég nehéz elindulni...
jövőhéten én is minimum kétszer kiakarok menni futni ;)
ügyi vagy:D
Köszi Leni! na meg a körleveleket is...olyan jóóó
BOMBANŐŐK! :D imádom nagyon :)
igen én szeretek! De azt nem mondom hogy tudok is! :)
Ha ideges vagyok, mindig elmegyek futni, a héten is voltam 2x! :) A legjobb stressz űző! :)
ne izgulj ma én is bűnöztem!!! De nem is akárhogy!
Már sikerült elérni hogy a vacsit minimálisra csökkentsem! vagyis alma, tej, kefir..
Erre ma egy fél pizza becsúszott :( Na szép most meg fáj a gyomrom! Meg is érdemlem!
jajjj VALAKI LETUDNÁ ÍRNI AZ EMAIL CÍMET AMIRE ELTUDOM KÜLDENBI A TELJES ALAKOS ÉS A MÉRLEG KIJELZŐS KÉPET?
NAGYON FONTOS MERT MÁRA IGÉRTEM..:s
holnap este kimegyek futkározni..de az is lehet délután csinálom és akkor a töltésre megyek..földön mégis csak jobb futni mint betonon...főleg az én súlyommal...
van itt aki szeret futni?
:)
Én nem végeztem agykontroll tanfolyamot, csak kaptam innen-onnan ilyen hanganyagokat, és hallgatom őket. Igazából ennyi.
+ Kineziológushoz járok több, mint egy hónapja.
Ez igen! Gratu! :)
Nálam 10 deka plussz jött fel a tegnapi csokizás hatására, de ennyit még kibírok :)
Igen, tényleg nagyon finik voltak, Milkás, meg kinderes, meg ilyesmi, nnnnyammiii :)
De lehet, hogy még mindig jobban jártam, mintha szülinapi tortát ettem volna ;)
És köszönöm mindannyiótoknak a tegnapi szülinapi köszöntést! Jájjj, már harmincegy... még kimondani is bosszantó :(
Ügyi vagy. :o)
Hajrá!!!
Mi ma karácsonyi vásárba megyünk Kölnbe, tehát biztos fogok enni mindenfélét, de igyekszem legalább nem hullára zabálni magam. ;o)
De lehet kapni pl csokiba mártott epret és az a gyengém. ;o)
Csajok, ma majdnem ettem egy friss Boro pékséges pogit, de amint beleharaptam, kiköptem mert erősebb voltam:-)Mégis létezik akarat:-))))
REmélem jól van mindenki, olvadnak a kilók, és nő az önbizalmatok:-) Legyen kellemes és vidám fogyis napotok.
Én még anno Domján Gábornál végeztem az agykontroll tanfolyamot, én is használom.
Amit ő tanított Nekünk, és amit én is minden nap többször elmondok magamnak:
Napról napra karcsúbb és egészségesebb vagyok. :)
Az agykontroll működik!
Leni, Isten éltessen! :)
Azért ne keseredj el annyira, néha elcsábul az ember. Pár csoki dézsmálása még nem a világ vége (fini csokik voltak, ugye? :-(nyamnyam..)
Majd holnap jobban igyekszel ,h ne egyél csokit.
Jajj Csajok! Miután most összepakoltam a dadusoknak a karácsonyi csomagokat, és ahogy összepakoltam egy zacskóba a kisfiam millióegy mikulás csomagját, nem bírtam ki és megettem egy csomó csokit :((((((
Pedig már olyan büszke voltam magamra :(
Remélem, hogy nem lesz nagy "hatása" ennek a zűrzabálásnak...
az agykontrollos dologban én is hiszek, és csinálgatom is:) szerintem is nagyon hasznos, hogy lélekben is felkészüljél a diétára, a változásra!!!
És persze a másik oldala is, hogy ne egyél annyit, és a mozgás! :)
Kedves fogyicsapat! :)
Naggyon kérném, hogy jelentkezzen már priviben az a 2 ember, aki pénztárban fizette be a nevezési díjat, és semmiféle azonosítót nem írt mellé, mert így nem tudom :) Aki 1740-et küldött, arról tudom ki :)
Ja és lefekvés előtt (a kineziológiai gyakorlataim elvégzése után) mindig elképzelem magam olyan karcsúnak, amilyen lenni szeretnék. Sajnos még nem látom magam "kívülről" ilyenkor, de az érzést már el tudom képzelni, ahogy feszülnek az izmaim, és ahogy simul a szép, vékony nőkre tervezett ruha a bőrömön :)
Meg egészséges ételeket képzelek magam elé, meg sok vizet, és arra gondolok, hogy igen, erre van szükségem. Meg elképzelem, ahogy pl. tornázok, és könnyed, energikus vagyok. Meg van, hogy olyasmiket képzelek magamban el (pl. torna közben), hogy a zsírom egy nagy fal, amit kis manócskák kopácsolnak szét és elhordanak messzire, mert nekem már nincs szükségem erre a védelmező hájfalra. Vagy van, hogy lufikat képzelek el, amire az írom gondolatban, hogy "zsír", és elengedem, hadd szálljanak el messze tőlem :)
Ilyesmik :)
És persze minden nap reggel meghallgatom Domján László: 101 pozitív gondolat című hangfelvételét, meg egy-két "áthangoló" hangfelvételét.
Szóval mind fizikailag, mind lelkileg bevetek mindent.
Tegnap, amikor tapostam a stepperen, a férjem odaállt elém, és azt mondja: "hú de szexi vagy így most, ahogy tornázol" :)
Olyan édi volt, és ezzel talán nem is tudja, hogy mekkora erőt adott ;)
Igen, ezt csinálom, meg mindent nagyon alaposan (lehetőleg folyékonyra) rágok. Az a lényege annak a "módszernek" amit én használok diéta címszó alatt, hogy legyen nagy "csinnadratta" a kajálások mellé, hogy tudatosuljon bennem, hogy ettem (szép tányér, szép szalvéta stb.). Ügyelek arra pl., hogy kék színek vegyenek körül, mert a kék szín állítólag elveszi az étvágyat, vagy csökkenti, vagy mi...
És utána igyekszem úgy enni, hogy teljes figyelmemmel a kajára figyeljek. Alaposan és lassan rágok meg minden falatot. És közben próbálom azt is, amit a holisztikus fogyókúrás oldalon olvastam, hogy minden falat megrágása közben próbálom ezt mondogatni magamban:
„Ez az étel a hasonlót a hasonló elv alapján a szervezetemből lebontja a lerakódott zsírtartalékokat. „
„Az étel kalóriája, energiája arra használódik, hogy megteremtődjön az ideális karcsú alakom.”
„Minden falattal vékonyabb, soványabb vagyok. Fantasztikusan jól nézek ki!”
És persze próbálok mindenből kevesebbet enni, mint korábban. De amúgy eszek mindent, csak mértékkel próbálom.
A héten már háromszor tornáztam is!!! Ez nálam nagy szó :)
Az első "edzésnapomon" 10 percig tapostam, 700 lépést sikerült.
A második "edzésnapomon" fél óra Pilatest csináltam és utána 12 percig tapostam a stepperen, 900 lépés sikerült így.
A harmadik "edzésnapomon" (tegnap) fél óra Pilatest csináltam, és utána 17 percig tapostam, így 1200 lépést csináltam azalatt az idő alatt.
A célom a napi 1 óra Pilates, és napi 30-40 perc taposás + heti 3 alkalommal súlyzós edzés. De igyekszem szép lassan, fokozatosan eljutni idáig. Mert korábban már megjártam, hogy egyből elvártam magamtól ezt a teljesítményt, és két hét alatt kidöglöttem, és utána bánatomban meg se mozdultam, hanem inkább "szarrá" zabáltam magam :(
Most úgy próbálok diétázni, hogy az egyben életmódváltás legyen. És mindig csak egy picit módosítok a korábbi napokhoz képest, hogy fokozatos legyen a változás, ne egyik napról a másikra.