Harmadik császármetszés (beszélgetés)
6. vecus
2016. febr. 16. 11:46
Szia!
Bár én nem császárral szültem de van a környetemben olyan akinek 3 császára volt.
A nővérem volt az egyik nála nem volt komplikáció és nagyjából könnyen felépült, plusz őt akkor el is kötötték.
Viszont van egy nagyon kedves ismerősöm nála elég komoly baj történt közvetlenül császár után, mely teljes méheltávolítással oldóttak meg. Vinyolag gyorsan felépült és azóta is jól van.
5. *HoldViola* (válaszként erre: 3. - Lia29)
2016. febr. 16. 11:42
Ugyanolyan volt mint az előzőek, aznap rossz persze de másnap már sokal jobb.. 4. nap meg már kórházon kívül voltam és jártam a boltokat. A babát is simán elláttam, szóval egyáltalán nem viselt meg jobban a 3. De nem vagyunk egyformák, van akinek 1 is épp elég mást meg 5ször is megcsászároztak gond nélkül.
4. Arel
2016. febr. 16. 11:13
Volt. De ez szerintem inkább az orvoson múlik. Nyilván, ahogy idősödik az ember, úgy nehezebb a testi regeneráció, gyógyulás. Viszont segíthet, hogy egyéb téren már rutinosabb vagy. Ha az első 2-nél nem volt a műtétnél problémád, és ugyanaz az orvosod, szerintem nincs okod különösebb aggodalomra.
3. Lia29
2016. febr. 16. 10:53
Volt-e valami probléma,nehézség.Nehezebben megy-e a felépülés?
2. Arel
2016. febr. 16. 10:44
És mire vagy kíváncsi?
1. Lia29
2016. febr. 16. 10:32
Sziasztok!Olyan anyukákat keresek,akik már átestek három császármetszésen,vagy a harmadik babájukat várják.Szeretnék egy kicsit beszélgetni ebbe a témában.