Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban recept

Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban recept

A Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban hozzávalói:
1 szelet kenyérszalonna,
4-6 szelet harcsafilé,
fokhagymás fűszerkeverék,
bors,
szárított vagy friss kapor,
2 db halászlékocka,
2 dl tejföl,
1-2 evőkanál liszt


A Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban elkészítési módja:
A szalonnát kiolvasztjuk, majd kivesszük a serpenyőből, és ebben a zsiradékban megsütjük a fokhagymás fűszerezett halszeleteket. A kész halszeleteket félretesszük, a serpenyőbe 3 dl vizet öntünk, felforraljuk, hozzádobjuk a halászlékockákat, tejfölös habarással sűrítjük. Beleszórjuk a friss vagy szárított kaprot, majd a halszeletekre öntve galuskával tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook