Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Harc a használtruha piacon fórum

Harc a használtruha piacon (beszélgetős fórum)


9. Liliemma (válaszként erre: 6. - Jstefan)
2012. nov. 7. 11:30
Az a baj, hogy sokan nem gondolnak bele, hogy inkább örülni kellene, hogy ha valakinek meg, annak meg főleg ha sok embernek megy, mert akkor van pénz mozgás a piacon és talán mi csinálunk valamit rosszul. De attól nem fog jobban menni nekünk, hogy megpróbáljuk elgánycsolni a másikat, csak hogy neki se legyen jó? Előbb megunkban kell önvizsgálatot tartani, vajon mi vagyunk a hibásak, hogy csőd közelébe jutottunk? És ezt csak az üzleti dolgokra értem.
2012. nov. 7. 10:51
Hát micsoda sztori! Igen én is egyetértek. Egyébként én egyet nem tudok itthon elviselni és az a nagyfokú irigység.
7. 2a69f78972 (válaszként erre: 6. - Jstefan)
2012. nov. 7. 10:39
Lájk!
6. jstefan (válaszként erre: 1. - Liliemma)
2012. nov. 6. 21:25
A negatív reklám is reklám! Ha jól dolgoztok sikeresek lesztek!!! Ha nem lesznek elégedettek a vásárlók akkor csődbe mentek! Ez a világon minden kapitalista országban így van,sőt ennél sokkal durvább üzleti dolgok is történnek! A világon egyedül a magyarok szidják , átkozzák,és gyalázzák a saját országukat,és honfitársaikat!!! De az is lehet hogy aki magyarul szidja a saját népét az nem is magyar,csak tud magyarul???? Ezt soha nem fogom megérteni hogy miért???? Nem ismerek még egy ilyen népet ahol ekkora a gyűlölet,és a bosszúvágy!!!
5. 5146e98818 (válaszként erre: 1. - Liliemma)
2012. nov. 6. 15:40
Hitelt rontani leginkább saját magának tud az ember. Ha egy cég jó minőségben szolgáltat azt úgy sem lehet szóbeszéddel tönkretenni.
4. boldogzokni (válaszként erre: 2. - 2a69f78972)
2012. nov. 6. 12:44

Nagy-nagy lájk :) Nagyon igazad van.

Ennek a topiknak a megnyitása is igazi "magyar sajátosság" :)))))))

2012. nov. 6. 12:25
Igazad van, jól tetted!!!! Örülök, hogy van bizonyíték hitelrontásra! Te pedig ne törődj vele, ez legyen az ügyvéded dolga! Az ügyfeleid tudják mit, mennyiért vesznek tőled, a jó száj propaganda pedig többet ér, mint a rossz sajtó! ;)
2. 2a69f78972 (válaszként erre: 1. - Liliemma)
2012. nov. 6. 12:14

Ez nem feltétlen MAGYAR sajátosság, hanem emberi tulajdonság, mindenütt a világon.


Az üzletben nincs barátság, szimpátia és "pardon"!

Az üzleti élet kőkemény világában csak azok élnek meg, akik fel tudják venni a lépést és elfogadják a sokszor nem túl etikus feltételeket!

Vannak népek akik ezt még nálunk is jobban tudják!


Az viszont tipikus magyar sajátosság, hogy minden szarra azt mondjuk, hogy " ez tipikus magyar sajátosság"

Egyetlen nép vagyunk, akik itthon és külföldön a saját hitelüket rontják és saját hazájuk pozitív megítélését ássák alá.

2012. nov. 6. 12:06

Tegnap szembesültem azzal a Magyar szokással, ha nekem nem megy akkor ne menjen a konkurenciának sem, valahogy aláteszek, mind ezt csak is gonoszságból. Most nem írom ki a nagykereskedést nevét, de el sem tudom hinni, hogy emberek mire vetemednek, pusztán hogy csak azzal az elvel: "Dögöljön meg a szomszéd tehene"

A történet kicsibe összefoglalva....

Volt egy kereskedés aki nagyon jó minőségü árut hozott be külfödről. El is indult velük a szekér, igaz a termék forgalmazásásval nem igazán voltak képben, mert 3x változtattak a feltételeken. Mondjuk úgy hogy nem értettek hozzá, kapkodtak. Mi is vettük tőlük, mert tényleg jó volt a termékük. Megjegyzem, használtruhában a legdrágábbról van szó, tehát nem mindegy hogy milyen feltételekkel tudsz vásárolni és ha mind ezt állandóan változtatják, akkor nem is tudsz kalkulálni. Hát, mi nem is mentünk többet. Viszont mi is elkezdtünk dolgozni azon, hogy megtaláljuk mi is a forrást, hiszen gondolom, nem csak ők kaphatnak abból az országból. Felkerekedtünk, igaz nem itt van az ország, nagyon délen, ezért persze nem kis pénzt beleőlve kutakodtunk. Megtaláltuk, felvettük velük a kapcsolatot, de mivel ugyan az a cég volt, amitől a másik kereskedés hozta az árut, így nem álltak szóba velünk. Hazajöttünk, de tovább kutakodtunk. Majd csak az a kereskedés, aki eddig hozta be a használtruhát hibát követett el. Nem kicsit, türelmetlen volt, még több, még több ruhát akart, amit ez a cég nem tudott biztosítani, mert nincs ez a minőség nagy mennyiségben kint. Így hoztattak másik kereskedésből ruhát be, ami finoman is mondva szar minőség volt. Mert a cirkusz, reklamálás, a másikra mutogatás, de kaptak egy új szállítmányt, megint csak szar minőséget. Persze az első kereskedővel meg összevesztek, tehát onnan már nem kaptak jó minőségü ruhát és ezért csődbe mentek. Viszont minket megkeresett az a cég, mondván, hogy az első magyar ügyfelükkel nem volt jó a kapcsolat és ezért mehetünk mi ki hozzájuk. Kapva kaptunk az alkalmon és megint kiutaztam és azóta mondhatni baráti lett a viszonyunk és tényleg extra krém minőséget kapunk tőlük. Viszont ez a fülébe jutott a csődbement cég emberének és azt nem tudja megemészteni, eért a legnagyobb közösségi portálon cégünket a sárba próbálja taposni, pusztán csak azért, ha már nekik nem sikerült, akkor már nekünk sem sikerülhet. Még jó hogy leírta a webre, mert most legalább beperelhetem hitelrontásért és egyéb dolgok is meg fognak állni. Ennyit a magyar valóságról...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook