Hát igazatok van.A baj ott van, hogy a kisasszony este szépen bekajál.Na ezt fogom neki megváltoztatni.Igen ahogy irtátok, nem a fogyás a cél, hanem a szinten tartás.De másfél hónap alatt hizott 4 kilót.Hála istennek szereti a salátákat nagyon, és a natúr husikat is, szóval :MINDENT!:-))))
Egyébként én is hízékony alkat vagyok. De érdekes módon amióta nem problémázom annyit a súlyomon, egész jól beállt. :-)
Megnéztem a képeket, aranyosak a gyerkőcök! Szerintem egyáltalán nem kövér (én az voltam :-D), csak jó húsban van. Arra figyelj, hogy egészségesen táplálkozzon, ne hízzon (tehát nem a fogyás a cél) és akkor ahogy nő a súly majd szépen eloszlik rajta. :-)
mert nem látszik tulsulyosnak, de mégis sok a sulya.Szokott vérezni az orra mostanában..De a vérnyomását nézte az orvos, és az jó.Nem szolt még a doki , sem a védőnő.
Hát pontsan nem tudom, de megmérem ha hazajön.:-)Teszek fel róla egy képet.Mert nem látszik rajta, de a hasa nagy.Masziv...vagy nem is tudom hogy mondjam.
Rá kellene keresni gyermek testtömeg index kalkulárorra. Akkor megnyugodhatsz, hogy átlagos, egészséges súlyban van-e. Persze mérd le a magasságát is!
Egyébként a gyerekorvos, védőnő is segíthet ebben. ha eddig nem szóltak, akkor ne izgulj!Amúgy szerintem ebben a korban 30 kg körül szoktak lenni, de ez függ a magasságtól is!
Kiváncsi vagyok nektek hány kiló a gyermeketek?Mert azt hiszem az én kislányom egy kicsit sok....:-((((Ma állítottam rá a mérlegre, és kicsit meglepődtem...na jó, nem kicsit...:-((((37 kiló.vááááá...