Hány kalóriát kell elégetni egy kilónyi súly leadásához? (tudásbázis)
Fuj, semmilyen norbimizét! Grrrr.
Na jóvan, "azért sportoljunk, hogy jól érezzük magunkat" az Updattel jött, DE előtte nem sokkal a Duci-Tréninnél azt hajtogatta, hogy a fogyás csakis tornázással sok sok sok tornával érhető el.
Nos egy év alatt valami új tudományos kísérlet eredményeképpen jött a fordulat, hogy már csak a jó érzés miatt tornázzon az ember? Hah... okostojás!
Bár tudom a megfejtést! Pénzügyi okai vannak! Mindig azt mondjuk, ami többet hoz a konyhára, elneveztetünk még több terméket rólunk......... és máris a bögyömben van...
Szóval egyszer csakis tornával lehet fogyni, máskor meg csak azért tornázz, hogy jó kedved legyen. Fenének van jó kedve torna előtt, közben, után. A hátam mögé nem kívánom!!!
Okostojásnorbi:D
Szerintem ennek az "azért sportoljunk, hogy jól érezzük magunkat" címűnek az az alapja nála, hogy az emberek mozogni nem szeretni, enni viszont annál inkább. Szóval a kajából lehet megélni:)
Mit Neked fitneszterem ha itt van a norbirudi, norbizsömlével meg norbivirslivel?:D
Nah mégjobb... Akkó fasza, hogy nyomom a bicajt hehe... halottnak a homlokcsók :).
Bár okostojásnorbi is megmondta, hogy már nem azért kell mozogni, hogy fogyjunk, hanem hogy jól érezzük magunkat... Egy év alatt idáig jutottunk, nem a fogyi miatt kell... Grrrrr.
Naszóval vissza az eredeti témára, 9000, az már horror! Akkor inkább nem eszem és sétálgatok... ua kcal, mintha kitekerném a lelkem....
1 kg testzsír energia értéke 7000 kcal.
Annak érdekében, hogy 1 kg testsúly csökkenést elérj, 7000 kcal energiát kell felhasználnod, vagy ennyivel kevesebb fűtőértékű táplálékot kell elfogyasztanod.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek kb hány kalóriát lehet elégetni RR add önmagad 2 tornájára, ha végigcsinálod?
- Ezek az adatok jók lesznek 5 kiló leadásához?
- 20 kilométeres (terep) bicajozással (50 perc) kb. mennyi kalóriát lehet elégetni?
- Hány kalóriát lehet elégetni egy Rubint Réka vagy akármelyik fitness edző dvd-jére?
- Bíró Ica - Testszépítés 1. Hány kalóriát lehet vele elégetni alkalmanként?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?