Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Hamis marcipángolyó recept

Hamis marcipángolyó recept

A Hamis marcipángolyó hozzávalói:
20 dkg búzadara
10 dkg porcukor (kb.)
5 dkg ráma
4 evőkanál meleg tej
1 egész keserűmandula aroma


A Hamis marcipángolyó elkészítési módja:
Hozzávalókat összegyúrni és hűtőben lefedve legalább 5 órát pihentetni (legjobb egy éjszakát). Majd golyókat formázni és keserű kakaóporban megforgatni.

A kész golyókat hűtőben tároljuk.

Összegyúrásnál a cukor felét szoktam beletenni, majd folyamatos kóstolgatás mellett teszek bele még annyit, hogy ne legyen túl édes.

(A búzadara meg fog puhulni, nem ropog.)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hamis marcipángolyó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook