Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halpogácsa sajttal, kukoricával recept

Halpogácsa sajttal, kukoricával recept

A Halpogácsa sajttal, kukoricával hozzávalói:
1,5 pangasius törzs felolvasztva
1/4 fej lilahagyma apróra vágva
2 tojás
10-15 dkg reszelt sajt
2 evőkanál zsemlemorzsa + a forgatáshoz
2-3 kanál kukorica
2 kisebb szelet kenyér tejbe áztatva
halfűszer
metélőhagyma
petrezselyem
pirospaprika
pici fokhagymakrém
olaj a sütéshez


A Halpogácsa sajttal, kukoricával elkészítési módja:
A kenyereket áztassuk tejbe. A halat olvasszuk fel és vágjuk apró kockákra, adjuk hozzá a hagymát, a tojásokat, a reszelt sajtot. Fűszerezzük ízlés szerint metélőhagymával, petrezselyemmel. A halfűszer nagyon sós, ezért én nem tettem bele külön sót. Tegyük hozzá a kenyeret, a zsemlemorzsát, a kukoricát. Jól keverjük össze. Adjuk hozzá a pirospaprikát, hogy szép színt adjon neki. Formázzunk kis gombócokat, lapítsuk le, forgassuk zsemlemorzsába, majd süssük ki olajban.


Kategória: Halas ételek receptjei


A halpogácsa sajttal, kukoricával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook