Halkrém 101 recept

Elkészítési idő 10 perc

A Halkrém 101 hozzávalói:
20 dkg natúr sajtkrém
10 dkg füstölt makréla hús
Egy maréknyi pirított, héjától megtisztított dió (180 fokon 6-8 percig sütjük a diót, késsel durvára aprítjuk)
1 mokkáskanál reszelt citromhéj
pár csepp citromlé
Só, bors


A Halkrém 101 elkészítési módja:
A sajtkrémet elkeverjük a füstölt makréla hússal. Hozzáadjuk a diót, citromhéjat, pár csepp citromlevet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A halkrém 101 elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook