Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halfilé kakastaréjjal recept

Halfilé kakastaréjjal recept

A Halfilé kakastaréjjal hozzávalói:
80 dkg tengeri halfilé
30 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 csapott evőkanál pirospaprika
1 késhegynyi őrölt bors



A Halfilé kakastaréjjal elkészítési módja:
A halszeleteket besózzuk. A szalonnát felszeleteljük, felső szélét 1 cm-re bevagdossuk, megpirítjuk, majd zsiradékából kiszedve félretesszük. A hagymát felkockázzuk, aranysárgára dinszteljük a szalonnazsírban, elkeverjük pirospaprikával, őrölt borssal, - hozzáadjuk a halat és óvatosan átforgatva megsütjük, - úgy, hogy a halszeletek ne törjenek össze. A halszeletek tetejére rakjuk a kakastaréjokat (kisült szalonnát) és sajtos daragombóccal tálaljuk.

Lásd a receptek között: sajtos daragombóc


Kategória: Halas ételek receptjei


A halfilé kakastaréjjal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook