Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halas burgonyás fasírt recept

Halas burgonyás fasírt recept

A Halas burgonyás fasírt hozzávalói:
50dkg burgonya
25 dkg füstölt tőkehal
4 evőkanál tej
25 g vaj
150-200g fagyasztott zöldborsó
100g kenyérmorzsa
1 evőkanál olaj


A Halas burgonyás fasírt elkészítési módja:
Főzzük meg a burgonyát és a tojást, majd tisztítsuk meg , és törtjük össze. A halat sózzuk meg és a vajjal, a tejjel lassú tűzön 5-6 percig fedő alatt főzzük. Ezt követően szűrjük le, a halat vágjuk apró darabokra és a leszűrt levet keverjük a krumplihoz és a tojáshoz. Ezt követően a halat és a borsót is keverjük a masszánkhoz, formáljunk kis gombócokat majd lapítsuk el, és zsemlemorzsába forgassuk meg. A fasírtokat kenjük be olajjal és előmelegített tepsibe 25-30 percig süssük. Félidőben fordítsuk, meg, hogy a zsemlemorzsa egyenletesen arany színűre piruljon.


Kategória: Halas ételek receptjei


A halas burgonyás fasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook