Hálapénz vagy tb-finanszírozott ellátás? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hálapénz vagy tb-finanszírozott ellátás?
Nézd, abban is van valami, amit Te írsz, hogy HÁLA. Én polt tegnap adtam egy borítékot a kislányom fogszabályzós orvosnőjének. Tb alapon járunk, a régebbi dokinő játszotta az eszét, szóba sem állt velem (holott, mint szülő, talán tudnom kéne, hol tart a 13 éves lányom fogszabályzása). Kelletlen volt, egy nyomorult röntgent nem készített, ha kérdeztem valamit, a szemét forgatta. Tehát, ilyennek, úgy voltam vele, hogy minek adjak pénzt, egyszerűen nem tudtam volna jó szívvel adni, és abban sem hiszek, hogy normális lett volna egy borítékban kapott 20 ezres után.
Aztán szóltam a főorvosnak, hogy mi a gondom, áttett minket egy tündéri dokinőhöz, aki kommunikál, engem, anyukát is embernek néz és partnernek. Tegnap pedig adtam neki némi pénzt borítékban, de ez tényleg hála volt, a szó igazi értelmében.
Elnézést kérek, zebra indította..még egyszer bocsánat mindenkitől..
De nem értem még mindig, hogy mi a kérdés:(
Azért nem váltottam,mert HIVATÁSNAK érzem a munkámat.Nem panaszkodom.
SZERETEM A MUNKÁM.
Kedves Marinovka!
Mivel összevonták a fórumodat ezzel ide kell írjak...
Az volt a topikod címe, hogy "hálapénz orvosnak 30 000, nővérnek 7000 ft, tudjuk meg, mire elég"
Ha ide benéznél, kifejtenéd bővebben, hogy mért pont ilyen összegeket írtál? Te mint osztályvezető főnővér..
Soraidat olvasva, én szégyelltem magam!
Ebben neked van igazad,sajnos én is találkoztam ilyen hozzá állással,de itt a vezetőség is hibás.Az én főnővérem meg se engedné,hogy amíg nincsenek ellátva a betegek mi leüljünk kávézni,v.cigizni.
Az ilyen nem érdemel semmit!
További ajánlott fórumok:
- A hálapénzről - szüléskor kinek, mennyit
- Júliustól nem lehet hálapénzt elfogadni? Nem bánom...vagy igen?
- Mennyi hálapénzt illik (és kiknek) adni egy egészségügyi küretért, 1 napos kórházi ellátással?
- Hálapénz kell vagy nem? Na és mennyi?
- Szülés után a hálapénzt mikor szokás adni? Rögtön amikor még a kórházban vagy a babával, vagy elég a 6 hetes kontrolon?
- Mikor adnátok oda az orvosnak a hálapénzt?Előre vagy utólag?