Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hal téma! fórum

Hal téma! (beszélgetős fórum)


2009. aug. 29. 14:32
A paprikás liszt mellett több variáció közül is válogathatsz kiránthatod hagyományos módon, vagy megsütheted Orly módra is. Az olyan hogy sörtésztába mártod és úgy sütöd ki, úgy is nagyon finom. A sörtészta ua mint a palacsinta tészta, csak tej helyett sör kell bele. Esetleg készíthetsz fűszeres halat tejszín mártással, bár ahhoz talán kevésbé szálkás hal jobb lenne.
2009. aug. 29. 12:47

Sütés előtt sűrűn írdald be, majd egy kis vegetás sóval (a sót ízlés szerint kavard hozzá) szórd meg, kb. 30 percet, hagyd állni. Utánna paprikás lisztebe forgatva forró, bő zsíradékban süsd ki.

Lehet fokhagymás sóval (friss fokhagyma), vagy örölt borsos sóval is variálni.

8. s700 (válaszként erre: 2. - 26f5cfd5d1)
2009. aug. 29. 12:29
Szerintem is, de jó alaposan irdald be előtte, akkor a szálkák úgy megsülnek, hogy nem is érzed és csak a gerince marad. Kb 2 mm-enként, halld, hogy ropognak a szálkák a kés alatt, akkor csinálod jól!
2009. aug. 29. 12:28
20percre minimum,utána paprikás liszt kisütjük
6. cicaanya (válaszként erre: 1. - 6e6533f8c4)
2009. aug. 29. 12:28
bocsi,keszeget én is paprikás lisztbe forgatjuk,de előtte beáztatjuk sós tejbe
2009. aug. 29. 12:27

én tegnap ,fokhagymásan bekentem be sóztam a haltörzset(tengeri halat amit árulnak mindenhol lefagyasztva!)szóval,10percig hagytam állni,addig 3 közepes fej paradicsomot fel csíkoztam és 1 fej likhagymát fel csíkoztam ,fél csokor petrezselymet össze vágtam jó apróra! el kezdtem ujjnyi olíva és sima olajjal keverten kisütni,a halat mikor megsült az oldala megfordítottam és rá pakoltam mindent addig sütöttem míg szépen megsült mint a másik fel!!

isteni finommmm....

4. Kriszti0711 (válaszként erre: 2. - 26f5cfd5d1)
2009. aug. 29. 12:17
Mi is így szoktuk elkészíteni. Ahhoz képest, hogy én nem nagyon szeretem a halat ezt szívesen megeszem:)
3. c20c593f1c (válaszként erre: 2. - 26f5cfd5d1)
2009. aug. 29. 12:09
Szerintem is.
2009. aug. 29. 12:08
A keszeget a legjobb paprikás lisztben megforgatva megsütni.Szerintem:)
2009. aug. 29. 12:07

Sziasztók!

Van keszegem és nincs hozzá receptem!

Tudna segíteni nekem valaki?Halfiléhez találtam receptet a honlapon,de ahhoz nem nagyon jó a keszeg szeríntem.

Köszönöm!:))

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook