Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Jó reggelt! :)
Köszi a kávét! ;)
Ez az Ami elég lusta egy jószág.... :DDD
Jó reggelt!
Ami felkeltett, kiment pisilni, és mint aki jól végezte dolgát visszafeküdt, aludni...:D
(_)o(_)o(_)O(_)O
Én illeneket nem szoktam nézni. Viszont boldogan rakom a tüzet a kandallóban.
Idén, azaz most van először a megfeleleő méretű kéménybe kötve. Hát valami csoda, ahogy melegít. Ott mellette nem is tűnik annyira fel, de mindkét szoba túlsó végében már 20-21 fok lett. (A kandalló középen, a konyhában áll, ilyen a ház elrendezése.)
Igen. Egészen elképesztő.
Pedig tudhatnám, hogy ilyen, a komondor így van kódolva....
Az előbb jöttünk be. Sok fát felraktunk a veranda fala mellé sorba, de maradt még holnapra is.
Göncöl egy darabig hülyéskedett, lopkodta a darab fákat, amiket Zsombor dobált a farakásról befele. Én azután rakosgattam a fel mellé.
Egyszer csak Zombor lába megcsúszott. Félig a kapuba kapaszkodva, a Göncölt hívta oda. Az nagy óvatosan odamászott mellé, és azogy Zsombor mondta:Tartsál! -a második belekapaszkodásra már rájött, miről van szó, és kifeszítette a vállát, ahogy tudta. Zsombor fel is tudott állni, rá támaszkodva.
Ezután a kutya már csak azt figyelte, nem kell-e megint segíteni. Amikor Zsombor le akart jönni, megint odahívta Göncölt, és csak néztem, ahogy a kutya biztos "alapot" keres a saját négy lába alá, mejd kifeszíti a hátát megint, közben végig szemmel tartja a Kisgazdit. Miután lejött Zsombor a farakásról, szorosan odaállt mellé, hogy "na már akkor ne csinálj több ilyen marhaságot"...
Ez nagy megnyugvás, hogy megtanult segíteni. Hiszen ha egyedül vagyok és elcsúszom, engem is fel kell segíteni valahogy, és Göncöl már tudni fogja.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja:
- Jöttem a gyerekemért.
- Hogy hívják?
- Nem mindegy?! Holnap úgyis visszahozom...
- Drágám, miért szeretsz horgászni?
- Mert csend van és nyugalom.
- Jól hangzik, legközelebb megyek veled én is!
- Mondom CSEND VAN ÉS NYUGALOM!