Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Hát nagyon meguntam az idén!!! Ez a plusz ráadás most senkinek nem hiányzott, azt hiszem.
Hát nem tudok mit csinálni.
Ha holnap sikerül megbeszélnem, talán tudok olcsó fuvarral hozatni pár doboznyi fabrikettet, vagy cserélek sziesztába palackot.
Nem baj ,tompítod a fázást:))Nagyon kevés már a fa?
Most olvastam,mág a jövő héten sem lesz tavasz:(
Én meg vagy becsípek, vagy becsípve fogok a klotyira szaladgálni.
Becsípni valószínű mindenképpek be fogok, mert vettem két szem kivit a boltban, és elfelejtkeztem róla. Már eleve puhán vettem, most már alig lehetett fogni,a héja nagyon könnyen lejött róla, és elég rémes cefre-szaga van! Pürévé törtem, és mazsolával eszem, ugyanis fázom.
A kis maradék tüzelővel pedig spórolok.
szia!Nálunk hajfestés vót,most várom a lemosás idejét:))
Én me nem főztem, nem eszik a fiam, amikor csomagolni kell. Vitt azért kis sütit, de azt is én nyomtam a táskájába.
Elindult...:D
Még nem tudjuk, hogy jön-e a szünet előtt, azaz pontosan még a szünetet se kérdezte a jámbor! :D
Pihizz én meg dolgozom kicsit:))
Megyek pihenek egy kicsit! :)
érdekes lehet,sokan dicsérik:)
Az enyémek sem, de ebben kivételt tesznek, nem is nagyon érezni benne! :D
almás kevert sütink van,azt szeressük:))
Az a gond,hogy a családom répát sem eszi:))
Nagyon finom, dió is van benne, mi imádjuk ráadásul gyorsan megvan! :)
Olyat még nem ettem,muszmusz:)
Tudom kicsim! :)
Összedobtam egy répa tortát! :)
Az biztos. De Angyalka erős! :)
Gondolom azért nem mindig könnyű!
Hát persze. :) Mindig nagyon örölünk egymásnak. :)
Hát igen,de jó hogy húsvétra hazajön:)
Egészségeetekree, akkor lehet máskor is ilyet főzni. :)
Hú,nagyon jól sikerült a tokány,degeszre laktam:))Most csináltam először ilyet,próbából hogy megeszi e válogatós családom:))Bevált:))