Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon recept

Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon recept

Elkészítési idő 30 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon hozzávalói:
A dödölléhez:
30 dkg burgonya
20 dkg sajtkrém, vagy lágy sajt

bors
egy csomag metélőhagyma (lilahagyma, póréhagyma is lehet)
petrezselyem

A salátához:
1 zacskó rukkola
1 zacskó madársaláta
szívsaláta
olívaolaj
fehér balzsamecet

reszelt citromhéj


A Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon elkészítési módja:
A megfőtt, langyos burgonyát áttörjük, hozzákeverjük a többi alapanyagot.
Pogácsaalakúra formázva kevés, forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.


A saláta ízlés és mennyiség szerint lehet kevesebb is, mint 1 zacskó, ki, hogy szereti.

Kategória: Egytálételek receptjei

A receptet beküldte: , 2017. márc. 9. 13:45

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook