Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás rostélyos recept

Hagymás rostélyos recept

Elkészítési idő 60 perc

A Hagymás rostélyos hozzávalói:
80 dkg rostélyos csottal együtt,12 dkg zsír,1 k.liszt,bors,só,3 nagy fej hagyma.


A Hagymás rostélyos elkészítési módja:
A húst gyengén kiverjük,sózzuk,borsozzuk.A hagymát vékony karikára vágjuk,meghintjük liszttel,és jól összekeverjük vele,majd a megforrósított zsírban,nagy lángon világosbarnára pirítjuk.A hagymát leszűrjük és melegen tartjuk.Ugyanabba a zsírban a rostélyosokat is (mindkét oldalát) pirosra sütjük,tálra tesszük,rászórjuk a pirított hagymát,meglocsoljuk a fennmaradó zsírral,és sült burgonyával,savanyúsággal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás rostélyos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook