Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás-majorannás csirkemáj recept

Hagymás-majorannás csirkemáj recept

A Hagymás-majorannás csirkemáj hozzávalói:
1 kg csirkemáj szív nélkül
4-5 közepes fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
3 evőkanál kókuszzsír
2 dl tej

őrölt vegyes bors
majoránna


A Hagymás-majorannás csirkemáj elkészítési módja:
A májat tejbe áztatom. A hagymákat szálasra vágom, a fokhagymagerezdeket átnyomom fokhagymaprésen. Felhevítem a zsírt, rádobom a vöröshagymát, sózom, s a borssal fokhagymával összepárolom. Amikor a szaftja sűrűsödik, beleadom a leszűrt májat, meghintem majoránnával, Kb. 30 perc után vajpuha májat kapok. Salátával, savanyúsággal (pl. cékla) tálalom. Hidegen is finom.

A szaftját teljes kiőrlésű kenyérbe itatva mennyei szendvicset kapunk.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás-majorannás csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook