Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás máj szalonnás burgonyával recept

Hagymás máj szalonnás burgonyával recept

A Hagymás máj szalonnás burgonyával hozzávalói:
személyenként:
15-20 dkg csirkemáj
1 fej hagyma
1-3 ek olaj
só, tbors, majoránna
1 nagy burgonya
3-4 ek tejföl
baconszalonna


A Hagymás máj szalonnás burgonyával elkészítési módja:
A burgonyát megmossuk majoránnával megszórjuk, pucolás nélkül alufóliába csomagoljuk, tepsibe rakjuk, vizet öntünk alá, és puhára sütjük pároljuk. A májat csíkokra, a hagymát félfőre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük, zsiradékon kevés vízzel pár perc alatt készre főzzük. A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk. A burgonyát 4 darabra vágjuk, tejföllel meglocsoljuk, a szalonnát rárakjuk, a forró májjal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás máj szalonnás burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook