Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Hagymás kolbászos polenta recept

Hagymás kolbászos polenta recept

A Hagymás kolbászos polenta hozzávalói:
25 dkg kukoricadara
1 l víz
15 dkg kolbász
2 db hagyma
1 gerezd fokhagyma
5 dkg reszelt sajt

bors


A Hagymás kolbászos polenta elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát ,fokhagymát a kolbásszal együtt megpirítjuk,borssal ízesítjük. Sós vízben állandó keverés mellett addig főzzük a kukoricadarát míg elválik az edény falától.Ekkor hozzákeverjük a hagymás-kolbászos keveréket.Fémtálcára borítjuk és ujjnyi vastagságúra simítjuk.Amikor kihült pogácsaszaggatóval formázzuk.A kimaradt részeket összeggyúrjuk,újra kiszaggatjuk. Tepsibe tesszük a pogácsákat, reszelt sajttal megszórjuk.Sütőbe téve rápirítjuk a sajtot.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A hagymás kolbászos polenta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook