Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás-borsos tokány recept

Hagymás-borsos tokány recept

Elkészítési idő 40 perc

A Hagymás-borsos tokány hozzávalói:
1 kg disznohus
3 nagy fej hagyma
so, bors, olaj


A Hagymás-borsos tokány elkészítési módja:
A hust apro kockara vagom, a hagymat felfore szelem. A hust forro olajon atpiritom, sozom, borsozom, keves vizet adok hozza es kozepes tuzon, fedo alatt parolom. Mikor mar felig puha, rateritem a szeletelt hagymat a tetejere es keszre sutom.

Akkor van kesz, ha a hagyma teljesen megpuhult-raszottyadt a husra.

Puliszkaval talalom es savanyusaggal.

A recept nagyon egyszeru, de annal finomabb. Talan azert, mert nagymamam keszitette igy.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás-borsos tokány elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook