Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. (beszélgetés)
meg menni is tudok egyedul, habar kicsit santikalok a jobb labomra, de naprol napra jobb es jobb, hasznalom a termekeinket, es az sokat segit, mert mondom, mar egyedul is tudok jarni, amit ezelott 2 hettel nem mondhattam el.
szornyu kinokat eltem at, nagy fajdalmaim voltak, de hala Istennek mar sokkal jobb.
mar kibirom a napot fajdalom csillapito nelkul
Ne legyél elkeseredve!
A 4 kg-nak is örülni kell és én ahhoz is gratulálok!!! szerintem az a fontos hogy fogytál és ha a kg ment le biztos hogy a cm is kisebb lett!!
És ne add fel menni fog a többi is mind amit szeretnél leadni! :-))))
Szió!
Régen nem beszéltünk ,hogyan haladsz a fogyival????
szia,
szerintem az nem sok,dehogy is sok.
nagyon csinos lehetsz szerintem
sziasztok...
Most vagyok itt elöször...csak 1 kérdést szeretnék feltenni...szeritetek 170 cm-hez sok 54 kg?
most komolyan kérdezem
sziasztok csajok.
amikor végre ide birok kicsit ulni a gép elé,akkor meg sehol senki:((
de sebaj,csak gondoltam jelentkezem,hogy meg elek :)))
habar,nagyon nagy fájdalmaim voltak, és jelenleg nem is izgat a diéta, mármint az nem izgat hány kiló vagyok. azért oda figyelek,mit eszem.
a kórházba is anyuval hozattam be zabpehely,mneg műzli,joghurt,és a párom is hozott be t.k. kekszeket, az ebédet azt megettem a kórházit, de reggelire bizony az én müzlijeimet ettem:))
nem azerthogy nehogy hízzak fel kilót, hanem mert egyszerüen nem birok már kenyeret enni,elvagyok már tőle szokva.ott meg a reggeli+vacsora mindig valamilyen kenyér volt, lekváros,margarinos...stb...
de már vége a kórhaznak, hala Istennek,de nagyon félek a műtéttől,és rá se merek gondolni. ha csak birom,nem szeretnem ha meg kéne műteni.
meglátjuk.
addig is puszi nektek,és jó diétázást,kitartást.
puszi
Hali!
Nem tűntem én el, csak vagy dolizok, vagy pl ma a nyaralást intéztem. Lehet megyünk ki Görögbe, de még nem 100% Lehet, egy kicsit tovább csinálom a port ,mert még marad valamennyi, de majd meglátom. Holnap lecentizem magam, és majd leírom, de még nem vagyok a végén. De azért haladok. Te ancsika fogytál már azóta? Szelorsi? CSiperke?
Nem ,ha ettem akkor a pánikrohamok miatt minden kijött ,ahogyan megettem ,infuzión voltam.Mert képtelen voltam még 2 falat ennivalót is magamban tartani.
De a fogyinál átalakitottam az étrendem ,keveset ettem ,és futni kezdtem és tornázni.
Erre nincs ötletem, de életem párja szerint majd ha már kb 2-3hónapja fogsz tornázni, majd akkor múlik el a fáradtságérzet, addig küzdj és bízva bízzál:)))
Szóval szerinte normális. Én is emiatt nyafogok neki.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Szívesen segítek fogyni/alakváltozni annak, aki szeretné:)
- Kata Online Rendelője :-) Kérdezz nyugodtan, szívesen segítek!
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D