Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Szia Orsi:)))))
Sziasztok Lányok!
Olvasgattalak Benneteket, és csak ámulok! Gratulálok a nagy fogyóknak:-) Többszöri apró fogyókúrácska és jojó után 1 hete újra nekiláttam. De most életmódot váltani, mert hát oda a térdem, meg egyéb nyalánkságok. Egy hét alatt lement 3 kiló, de gondolom ez csak a viz. De azért a mérleg nyelve máshol áll és ez örömmel tölt el:-)
Szeretném megkérdezni tőletek, akik olyan szép látványosan sokat fogytatok, hogy mi lett a hasatokkal? Nekem már most is lóg, mi lesz ha lefogyok? Ráadásul elég rossz példa van előttem, a bnémet nemrég műtötték, gyomorgyűrűvel lement neki 1 év alatt több mint 50 kiló, megcsinálták most a hasát, jó carul volt műtét után, ráadásul nem is sikerült neki, októberben ujra műtik. Elkerülhetetlen 40-50 kiló után a hasplasztika??
Köszi!!!
Megnézem, bár én ehhez analfabéta vagyok, de az öcsém ért hozzá:)
Csiperke, innen egy csomó tornavideót tudsz letölteni:
Lassan elbúcsúzom, indulok a vonathoz, ma már biztos nem jövök, este nézem a szépfiúkat a medencéban!!:-)))
Pusszantás!!
Sziasztok!!
Szia Csutkababa:))) Mi újság? Jobban vagy? Azért ne erőltesd meg magad, nehogy gond legyen!! (Inkább fogadj fel egy titkárnőt v pasit, aki majd írogat helyetted, te meg csak diktálsz az ágyból fekve:))). De jó hogy itt vagy:)
Marika! Óvatosan az átállással, én is itt buktam el:( Lassan majd átszokik a szervezeted, ne erőltesd!
en is remelem, hogy sikerul mutet nelkul meguszni,
szep napot,
puszi
nekem nagyon nehez volt a duci 4.
igaz akkor mar felig bajom is volt, mint ugye utolag kiderult, es nagyon fajt a derekam a torna utan, szoval csak ovatosan,igaz nekem ez nem a tornatol lett, de a duci 1 az mese delutan a duci 4 mellett.
nagyon jol atmozgat, es orom csinlani, de tenyleg, csak kicsit nehez, de szerintem csak eleinte.
szerezd meg ha birod, mert tenyleg nagyon jo
:DDDD
hat mennyire igazad van, eppen nem azon jartak a gondolataim,jol mondod:))
most mar kicsit jobb, birok egyedul menni, igaz vannak meg fajdalmaim, de ez mar semmi az mellett, ami volt.
majd jobb lesz ,csak nagyon kell vigyazni magamra, es fekudni .
ez mind igy is van, de idonkent azeert ide jovok a gep ele is, habar amikor haza jottem, jo par napig nem is birtam ulni se a gep elott, es ez egy internet fuggonek eleg keserves :)))
nalad mi ujsag?
hogy megy a fogyi??
nem olvasom most vissza 2 het vagy 3 het alatt amit irtatok
Csiperke! Hol vagy???
Ancsika! Hol vagy????
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Szívesen segítek fogyni/alakváltozni annak, aki szeretné:)
- Kata Online Rendelője :-) Kérdezz nyugodtan, szívesen segítek!
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D