Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha sokan segítenek valaki keresésében ... fórum

Ha sokan segítenek valaki keresésében ... (beszélgetés)

13. hpetra22 (válaszként erre: 12. - Globus)
jan. 23. 08:00
Ilyen szempontból mondjuk nem szoktam nézni a budapesti hidakat. De ha legközelebb arra járok, megnézem, milyen védelem van.
12. globus (válaszként erre: 7. - Hpetra22)
jan. 20. 20:18

Nálunk is el lehetne gondolkodni ezen a megoldáson

[link]

11. Amaunet (válaszként erre: 8. - Hpetra22)
jan. 20. 19:10
Mert még keresik. Kiterjesztették a keresést a Dunára is.
10. globus (válaszként erre: 9. - Smaragdzöld 🐉)
jan. 20. 18:36
Nekem is. Annyira szimpatikus fiatalember fotó alapján, akár sajátunk lehetne. Őszinte részvétem családjának, erőt kívánok a csapás elviseléséhez :(
9. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 8. - Hpetra22)
jan. 20. 18:18

Igen. Amíg a test nem kerül elő, mindaddig eltűntnek nyilvánítják.

A családja már nyilatkozott.

Szörnyű tragédia. A szívem szakad meg.

8. hpetra22 (válaszként erre: 6. - Amaunet)
jan. 20. 16:43
Ők még most is csak annyit írnak, eltűnt, keresik.
jan. 20. 16:42

Atyaég, én mennyi konteót összeolvastam Matyiról. Ma már a család közzé tette, hogy szombaton 6 után ő esett a Dunába. 2-kor jött el az Ötkerből, fél 7-kor már a vízben volt. Minden más kitaláció volt a médiában. Hihetetlen, mi mindent kitaláltak.

Nyugodjon békében 🖤

6. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fülemüledal)
jan. 19. 18:24

A [link] - kéne tájékozódni és a megosztásokat ellenőrizni, hogy ki is az eredeti közzétevő.

Az azért nem várható, hogy minden 10 pecben osszák a keresés jelenlegi állását.

jan. 19. 16:38
A bizonytalanság borzasztó! A negatív biztos hír is "megnyugtatóbb" , mint a kitalációk. Borzaztóan fájhat, de " helyére" kerül. Kedves ismerősöm is hasonló helyzetben, de semmi információ nincs. 😢 Nem tudsz mit mondani..... naponta vár, várunk híreket.
jan. 19. 16:16
Arra, hogy a rendőrség nem segít információkkal. Nekik elhinnék a tényeket az emberek és nem internetről hinnék el az információkat.
jan. 19. 15:46
Úgy érted hogy pl kint vannak a képek ragasztva hogy eltűnt és pl előkerül, örülnek neki, a szerencsétlenek meg még keresik mert nem szedték le őket és teljesen másokat akik hasonlítanak rá jelentik be még hónapok múlva is és ebből probléma lehet, pedig csak segíteni akartak, de senki nem szólt hogy megoldódott, a nagy örömükbe elfelejtik. Ilyesmire gondolsz?
jan. 19. 15:44

Szerintem rosszabb a hírstop, mert mindenki össze-vissza kitalál dolgokat, álhíreket terjesztenek.

A Pilisben eltűnt lánnyal ugyanez volt.

jan. 19. 15:42
Szerintetek megérdemlik, hogy kapjanak tájékoztatást, ha van valamilyen konkrét hír? Most az elveszett fiú miatt kérdezem, de nem az első ilyen, hogy ezrek keresik az utcákon az eltűnt embereket, de közben nem mondanak nekik semmit.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook