Ha nemrég estél át komoly műtéten, ami lelkileg összezavart, vagy bármi olyan történt veled, ami mint nőt összezavart, gyere és beszélgessün (beszélgetés)
Szia.
Mi volt az?Mi nem sikerült?:(
mütüttek de vmi nahgyon kisfoku nemis kaptam hormont...
azóta van e vagy nem nemtudom de nemis érdekel..a fájdfalmat nem érzem ott amit elötte 2 évig..de nem fogok évente mütétekre járni..
Sajnos a baj egyszerre jön,biztos hamar találsz munkát.
Endometriosis-om volt/van,és miomám.
engem is sok minden aggaszt ,most nem műtát stb,bár engem is műtöüttek feb ban...de az a tiedhez képest kis műtűt volt de nöi vonal...
már nagyon régota nincs munkám, nem találok,párom elhagyott mindig van vmi....szar kedvem vam
Remélhetőleg sok unokában lesz még örömöd,és persze a fiad nem pótolhatja senki,de ő veled lesz mindig,figyel téged és vigyáz rád.
Hidd el büszke,hogy nem adod fel!
Sajnálom!
Borzasztó lehet neked,fogadd részvétem.
Senki nincs aki kicsit enyhítene a fájdalmadon?Férj?
Nekem lelki oka van..
34 leszek,de még nincs babánk.
Plusz nem tudtam a műtét után hogy hová tartozok..Rossz érzéseim voltak,hogy rossz döntést hoztam.
Szia.
Tudom mit érzel.
Én még most a 7.-héten is elsírom magam.
Vártam ezt a műtétet mert 11 év szenvedést oldott meg,most viszont már bánom,hogy megműtöttek.
Elolvastam!
Nem semmi hallod:S
A dokim az részben volt figyelmes:(
Csak amikor már befeküdtem akkora lett mézes mázos:(
Röviden: a fogadott dokim szabadságon volt. mikor 36 hetesen elfolyt a magzatvíz. Sajnos nem volt a városban. Pedig vele szép lett volna a szülés. 10 éve járok hozzá, több műtét meg minden volt már.
A lényeg, hogy egy Smó Dezső nevű doki jött be, aki nem állt szóba velem. Ha meg szólt, kiabált és cseszegtetett. varratszedéskor meg kérte a pénzt. Hát velem bebukta, mert ezek után nem adtam neki semmit.
Szerencsére a kisfiam jól van. De nem lesz több gyerekünk és annyira készültem erre a szülésre. Képtelen vagyok túllépni azon, hogy így történt. Miért pont velem??
A szülésem teljes történetét elolvashatod a naplóm 1. bejegyzésénél.
Miért bántad meg a fogadott dokit?
Szia!
Én is megbántam,hogy volt fogadott dokim!
Mi történt?
Én egy hónapja sírok napi rendszerességgel. július 3-án 36 hétre szültem meg a kisfiamat. A dokim nem volt a városban, ezért egy vadállat jött be, aki jobb esetben nem is vett tudomást rólam, hiába próbáltam elmondani, hogy milyen gondok vannak velem. A rosszabb pillanataiban üvöltözött velem.
Nem bírom kiheverni, hogy a szülés csodája, amit oly régen vártam rémálommá vált.
Szia.
Az hogy nem gyógyultál ki belőle az pontosan mit jelent?