Ha már szóba került Miló Viki, nekem groteszk és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Boldogzokni)
nov. 27. 12:10
Pasiként
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - PöttyösPanka)
nov. 27. 12:08
Amikor ezt Mike Tyson vagy Cassius Clay csinálta, azt még megértem.
De ha egy nő csinálja, az idétlen és szánalmas a számomra.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
nov. 27. 12:06
Az egyik legősibb sport a boksz.
Benne van a pasik dominancia-mániája, az erőszakkultusza,
Az újkorban szalonképsre fésülték, kesztyű. fejvédő, szabályok a ringben stb.
De a lényeg ugyanaz ami volt.
Amikor ezt Mike
6. PöttyösPanka (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
nov. 27. 11:58
Én sem vagyok oda ezért a sportért. De mint megtudtam, nem annyira a másik szétveréséről szól. Inkább a gyorsaság, ügyesség és technika számít. Edzéseken sem igazán ütik meg egymást. Van egy vadhajtása a sportágnak, amit én már tényleg nem neveznék sportnak. Ez a pusztakezes boksz. Ott tényleg arra megy a játék, hogy egymást szétverjék, és fröcsögjön a vér. Azt egyik fél sem ússza meg ép bőrrel.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
nov. 27. 11:53
Árnyalatnyi különbség van azért a kettő között. A ringben szabályok szerint kell hogy szétüssék egymást, a kocsmában meg ahol éri ott üti.
4. michelle.r
nov. 27. 11:48
Én úgy, ahogy van nem értem ezt a sportot. Férfiak esetén sem teljesítmény, hogy ki tudja jobban szétverni a másikat.
Ha ezt egy kocsma közepén teszik, csak két disznó, aki nem bír magával. A ringben mindez csodás sportteljesítmény. 🫣
3. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 11:16
Ez nőként írod?
2. David Cross
nov. 27. 11:01
Nekem tetszenek a bunyós csajok...:)
nov. 27. 11:01
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Tud a fodrász fekete hajból vöröset csinálni? Nekem 2 is azt mondta hogy nem tud. Sikerült valakinek?
- Kisfiam kórházba került, nekem kellett gyógyszert vinni neki otthonról!
- Mi a helyzet, ha egy férfi akar tőlem valamit, mégis ha szóba került a volt felesége nem hárít, hanem beszél?
- Fagor kombinált tűzhely, időmérővel.Nektek is tűz forró a kezelőpanel, ha megy a sütő? Vagy csak nekem sikerült egy ilyet kifogni?
- Ti be tudtok lépni citromail-re? Nekem már tegnap sem sikerült egyik fiókomba se