Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ha lenne egy ikertestvéred, örülnél? fórum

Ha lenne egy ikertestvéred, örülnél? (beszélgetés)

dec. 16. 17:33

Nem.

Ha örülék, sem lenne. 🤷‍♀️

Annak örülök, hogy van egy öcsém.

20. Dasy2
dec. 16. 17:24
Igen
19. 55Judit (válaszként erre: 17. - Globus)
dec. 14. 19:52
Sajnos ez nem olyan. Túl nagyok és mélyek a sebek. Hülye vagyok hogy felhoztam mert akkor a jó ha nem gondolok rájuk.😀
18. libikóka (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
dec. 14. 19:00

Egyke vagyok,,nem tudom még gondolatban sem lejátszani milyen lett volna tesóval vagy ikerrel.

Anyumék viszont sokan voltak,pont arra az időszakra távolodtak el amikor úgy gondoltam volna ,hogy nagyobb szükségük lenne egymásra.Nem veszekedés miatt,,csak úgy .

17. globus (válaszként erre: 16. - 55Judit)
dec. 14. 15:09
Ezen felnőtt korban lehet változtatni. Béküljetek ki.
16. 55Judit (válaszként erre: 13. - Globus)
dec. 14. 14:36

Jó testvérek vagytok.

Sajnos mi egymás ellen lettünk nevelve.

dec. 14. 14:25
Szerintem nem.
dec. 14. 12:47
Minden másképp alakult volna szóval inkább nem szeretném.
13. globus (válaszként erre: 9. - 55Judit)
dec. 14. 12:28
Nem tudom. Ő betegesebb, sok gond volt vele, míg felnőtt. Mindig védelmeztük, ma sincs másképp.
12. gigi>
dec. 14. 11:56

Én már annak is örülnék ha testvérem lenne. De sajnos nincs édes testvérem.

Viszont a munkahelyemen van egy ikerpár. Sok éve dolgozunk már egy helyen,de még mindig nem tudom őket megkülönböztetni. Ha beszélek velük mindig megkérdezem,hogy ő most melyik. 😅

dec. 14. 11:40

Nem, nem vágyom ikertestvérre.

Azt gondolom, hogy más személyiség lennék ma, ha lenne ikertestvérem.

dec. 14. 11:38

A szüleimnek előttem születtek ikreik. Sajnos, nem maradtak életben. Abban az időben még nem voltak olyan modern eszközei az orvostudománynak amikkel megmenthették volna őket.

Gyermekkoromban vágytam volna egy idősebb testvérre, mert elsőszülött gyermekként nagy volt velem szemben az elvárás és a kisebb testvéreim iránti felelősség.

Ma már nem bánom, mert kicsit olyan tyúkanyó vagyok ma is számukra.

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
dec. 14. 11:36
Lehet hogy azért alakult így mert azonos korúak vagytok?
8. globus (válaszként erre: 5. - 55Judit)
dec. 14. 11:13
Jobban kötődünk egymáshoz, mint a harmadik tesóhoz, de csak ennyi.
dec. 14. 11:05
Nem.
dec. 14. 10:31
Nem tudom.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Globus)
dec. 14. 08:57
Nem egy petéjűek vagytok. Az ilyen ikrek valójában egyszerre született testvérek, nem valódi ikrek.
4. globus (válaszként erre: 3. - 55Judit)
dec. 14. 08:55
Nekem van :) csak nem vagyunk egyformák.
dec. 14. 08:53
Mindig is vágytam ikertestvérre. Akivel megértjük egymás érzéseit, akivel lehet együtt örülni, ha bántják egyikünket a másik vígaszt tud nyújtani. Ezek mind kimaradtak az életemből és mindig fájt a hiányuk. Talán ő lett volna az egyetlen olyan testvér akit nem tudott volna anyám ellenem nevelni és a mai napig lenne kit szeretettel megölelni, akinek most is tudnék szívből boldog karácsonyt kívánni.
dec. 14. 08:01
Én örülnék, nem tudom hirtelen megindokolni, egyszerűen azt érzem, hogy jó lenne.
dec. 14. 07:22

Egypetéjű, aki olyan, mint te.

(Teoretikus kérdés, tisztában vagyok vele, hogy ha most nincs, már nem is lehet. Vagy csak valami extrém örökbeadós sztori esetén 😆)

Miért lenne jó neked egy ikertestvér, vagy miért nem?

Én például értékelem azt az életben, hogy sosem látom magam úgy, mint mások. Így lehet magamról egy kitalált önképem. De ha látnám az ikertestvérem oldalról, hátulról, kívülről, az befolyásolná az énképem.

Plusz, ami neki fájna, az nekem is. Dupla fájdalom.

Szóval... Vannak érvek a nem mellett is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook