Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha kapcsolatban élsz, mit bánsz, hogy megtettél vagy nem tettél meg, amíg egyedülálló voltál? fórum

Ha kapcsolatban élsz, mit bánsz, hogy megtettél vagy nem tettél meg, amíg egyedülálló voltál? (beszélgetős fórum)


1 2
44. Falipapir (válaszként erre: 43. - Hpetra22)
jan. 23. 12:16
Szerintem nem nehéz rájönni. Hamar megnősültem, és nem igen volt előtte trófea a "falon". Válás után bepótoltam, mivel akkor nem az érzelmi része érdekelt a kapcsolatoknak. Sokáig nem vettem komolyan a nőket, Aztán meg találtam azt, aki ezt a nézetemet a sutba dobta.
43. hpetra22 (válaszként erre: 42. - Falipapir)
jan. 22. 16:25
Mit értesz kiélés alatt?
42. Falipapir (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 22. 12:07

Nincs mit megbánnom.

Első házasságomban bántam picit hogy nem éltem ki magam előtte. Aztán elváltunk, és kiéltem.

Most tök jól vagyok, kiegészítjük egymást, és készülünk a következő fejezetre az életünkben, hogy majd lesznek unokák.

41. Hekate
jan. 22. 11:08
A helyzet az, hogy kb sosem voltam szingli. :) 19 éves korom óta tartós kapcsolatban / házasságban élek. Ma mar.. így 37 évesen a második férjemmel. :D Amúgy semmit nem bántam meg!
40. Babi11
jan. 22. 10:50
Semmit nem bántam meg
39. syria (válaszként erre: 38. - Hpetra22)
jan. 22. 09:27
Figyelmen kívül hagytad azt a momentumot, hogy: „Se rokonhoz, se baráthoz” nem fordultam párkapcs kérdésekkel, pedig tehettem volna internet nélkül is, hiszen a személyes beszélgetés lehetőségén kívül volt pl. posta, telefon.
38. hpetra22 (válaszként erre: 37. - Syria)
jan. 21. 16:27
Azt, hogy te nem kértél párkapcsolati tanácsot neten. Persze, hogy nem, mert még nem volt internet.😁 Így értettem.
37. syria (válaszként erre: 36. - Hpetra22)
jan. 21. 11:18
Mit „nem lehet összefüggésekben tárgyalni”? Minden mindennel összefügg – kis túlzással. Persze, hogy régen más volt; de amikor még nem volt pl. autó, az emberek akkor is eljutottak A-ból B-be. Mi köze az internetnek ahhoz, hogy valakinek van vagy nincs olyan párkapcsolati problémája, amit egyedül nem tud megoldani? A lényeg nem változik, csak az eszköztár.
36. hpetra22 (válaszként erre: 35. - Syria)
jan. 20. 16:43
Ezt nem lehet összefüggésekben tárgyalni, más volt régen. Mikor te voltál párkapcs kérdésekben érintett, még nem is volt internet.
35. syria (válaszként erre: 34. - Hpetra22)
jan. 20. 11:30

Nem, de ha már idecitáltad: az általam visszasírt kenyérnek állandó jó íze, ÁLLAGA, MINŐSÉGE volt. Aki készít bundáskenyeret, az tudja: friss kenyérből nem jó, mert a tojástól szétázik, szétmállik; ahhoz szikkadt, több napos kenyér a megfelelő. A mai kenyerek ritkán szikkadnak meg, mert előbb megpenészednek, megsavanyodnak.


Kérdést tettél fel, én meg leírtam a véleményem, ahogy egy másik fórumodra is.

Ha nem csupán azt állapítottad volna meg, hogy 29 fórumot indítottam, hanem vetted volna a fáradságot, és megnézted volna a témájukat, láthatnád, hogy egyetlen sincs köztük, amiben párkapcsolatot ragozok, segítséget, véleményt vagy tapasztalatot kérek. Visszagondolva nem emlékszem arra, hogy párkapcsolati témával, problémámmal bárkitől is tanácsot kértem volna. Se rokonhoz, se baráthoz, főleg egy arctalan, sokszínű közösséghez nem fordultam, megbirkóztam az üggyel magam. Nincs bajom azzal, ha valaki másképp jár el, de akkor ne húzogassa az orrát, ha neki nem tetsző hozzászólást kap!

„Nem gondoltam, hogy van férjed.” – miért olyan meglepő ez? Amíg ellátom a feladataimat (márpedig ellátom), addig senkinek semmi köze ahhoz, hogy mennyit vagyok itt. Az, hogy „egész nap” barokkos (és rosszindulatú) túlzás.

34. hpetra22 (válaszként erre: 32. - Syria)
jan. 19. 18:32

Ezt most az egy hetes kenyér miatt? 😂


Értelmes ember mások tapasztalataiból is okosodik. Tudod?

Látom, te sem kérdeztél még semmi ilyesmit a 29 fórumodban...

Ha már... Nem gondoltam, hogy van férjed. Nem zavarja, hogy egész nap itt vagy?

jan. 19. 17:16
A válásom után sokáig nem foglalkoztam párkereséssel.Nem kellett volna annyit "kihagynom",de lehet ,hogy ennek így kellett történnie.Ha későn is,de megtaláltam az igazit.
32. syria (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 19. 14:21

Nem bánok semmit, minden úgy jó, ahogy van. Biztosan sokat hibáztam (ahogy bárki más), de nem agyalok ezen. Kevés feleslegesebb dolog van, mint belesírni a kiömlött tejbe.

Mások tapasztalatai alapján dönteni a saját sorsunkról? OMG! 😮

jan. 17. 06:05
Érdekes az élet sosem jó az ami van....aki kapcsolatban van egyedül szeretne élni,aki egyedül él legszívesebben megházasodna...
30. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Hpetra22)
jan. 16. 18:26
Nem tudom, mert csak most 1-2 éve vágyom arra, hogy egyedül élnék. Férj viszonylag a normálisakhoz tartozik, nem veri a pénzt, (csak tőlem félti, mert tőlem elszáll) gyerek jól sikerült, állása is jó (kopp kopp kopp), unoka csodás....nem tudom. A 42 év házasságot nem adnám fel, mégis most úgy érzem, jól eléldegéltem volna én egyedül is. De ezt már nem tudjuk meg.
jan. 16. 17:23
Azt hiszem mindent megélhettem, amit meg akartam. Ráadásul most sem szenvedek hiányt semmiben, azt csinálhatom, amihez kedvem van. Azért sem szokott a feleségem úgy nézni rám, mint gyújtogató a vizes szénára, ha véletlenül nem sárga dobozos Dolgit akutot hozok a gyógyszertárból.
28. globus (válaszként erre: 27. - Epresturmix)
jan. 16. 17:17
De, igazad van. Arra gondoltam, csak nem volt kedvem megkeresni 🙂
27. Epresturmix (válaszként erre: 6. - Globus)
jan. 16. 17:09
Nem nyak?
26. trapiti (válaszként erre: 22. - Jooeva)
jan. 16. 17:02
Ugyanez nálunk is. ❤
jan. 16. 17:01
31 éves voltam mikor összejöttünk, megtettem addigra amit akartam, de mist is megtehetem, nem akadályoz a kapcsolat jobban mint amennyire én szeretném. 16 éve vagyunk házasok, nem bántam meg semmit.
24. jooeva (válaszként erre: 20. - Hpetra22)
jan. 16. 16:07

Mindenhol kell alkalmazkodni. A családban, a munkahelyen...a gyereknevelés csodálatos dolog, igen, benne van az elején a sok lemondás, az éjszakázás, hogy tőled függ az a kisember. De sokat is ad! Akkor már nem te vagy az első, hanem ő és egy percig se bánod!

6 évig voltam itthon a gyerekekkel és mondhatom, hogy életem legszebb időszaka volt. Nem vágytam vissza dolgozni, szerettem velük lenni, tartalmas és feledhetetlen időszak volt.

A párodhoz nem is alkalmazkodsz, hanem szépen összecsiszolódtok, persze ez hosszabb időszak. Mindkét fél figyel a másikra, törekszik arra, hogy neki és a másiknak is jó legyen, megfelelő legyen, amit tesz.

23. dafke
jan. 16. 16:05
Nincs ilyen. A párom mellett azt csinálok, amit csak szeretnék, nekem ez így normális. Ez természetesen kölcsönös. A kapcsolat azért van, hogy adjunk egymásnak, nem azért, hogy elvegyünk...
22. jooeva (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 16. 15:46

Nem bántam meg semmit.

22 éve élek a párommal, ebből 18 év házasság is.

Nem vett el semmit sem, sőt inkább hozzáad a mai napig. Nem érzem, hogy bármiben akadályoznánk egymást, sőt vállvetve támogatjuk a másik dolgait.

Fiatalon buliztam, ismerkedtem, ezek nem maradtak ki. A párom mellett kiteljesedtem, a barátom, párom, szeretőm, mindenben a társam.

Utazgatunk, neveljük a gyerekeinket, szépen haladunk előre, együtt.

Aki épp egyedül van, tarthat egy kis önismereti "túrát". Ha valami hiányérzeted van, akkor most van lehetőséged pótolni, legyen az tanulás, ismerkedés, hobbi, utazás, költözés...stb.

21. 37e1ff8723 (válaszként erre: 7. - Hpetra22)
jan. 16. 15:33

"végigkefélni a fél világot"


Miért? Szerintem nem rossz ötlet.

jan. 16. 15:13
Nekem nincs, de nem tudom elképzelni, hogy egy férj vagy gyerek semmilyen alkalmazkodást nem igényel az egyéntől.
jan. 16. 14:37
A felelősségteljes gyermekvállalás szerintem ott kezdődik, hogy nem fosztjuk meg eleve a gyermeket attól a lehetőségtől, hogy családban, szülőkkel nőhessen fel. Anyával ÉS apával.
jan. 16. 12:49
Én se mennék férjhez. Gyerek az jöhet, de tuti egyedül csinálnám.
17. 93cc040b09 (válaszként erre: 2. - Fincsi5)
jan. 16. 12:30
Én igen...a legjobb dolog a világon. ☺ csak az nem mindegy hogy kihez.
jan. 16. 12:30
Nincs ilyen
15. Lau_Ra (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 16. 12:06
Számomra nincs ilyen. Egy jó kapcsolatban is lehetsz szabad. :)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook