Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Köszi ! Akkor még reménykedem, hogy mégis megérkezik :)
Akkor talán a jövő héten megkapom
saját számládra? mert csak akkor utalnak, Szerintem le kéne kérni.
21-én megírták, onnan mentaz iktatóba és csak utána a postára és néha sajnos 4-5 munkanap mire célba ér olyan lassú a posta, ezt a céges levelezésből tudom :(
én már április 25-én küldtem be, számlára kértem és még mindig semmi! vajon miért?
Hiánypótlás beérkezésétől számított 30 napra utalnak .
Ma megint nem kaptam semmit.De bezzeg ha én tartoznék.
Elküldtem. Tegnap amúgy sikerült fölhívnom őket, és azt mondták 21-én elküldték a tértivevényes levelet. Tegnapig még nem érkezett meg. Postán azt mondták nem jött. Ilyenkor mi van ? Írjak nekik levelet, hogy nem kaptam meg, küldjék el mégegyszer ? Egyátalán hogy tud tértivevényes levél elkallódni ?
Kaptam egy papírt tőlük hogy hová kérem a pénzt.Bankszámlaszámot adtam meg de a mai napig semmi.Ez május 3-án volt.Már unom hogy nem küldik.
Semmit, kb 2 nap beérkezés, ha számlára kérted meg kell ma -. holnap érkezzen, ha címre + 2-3 nap posta miatt.
Április 27-én adtam fel és még mindig semmi sincsen. A páromé is akkor lett feladva és neki sem jött még semmi sem. Szerintetek mennyi időt kell még várni?
postai úton még + 2-3 nap sajnos, ezért jobb a bankszámlaszám.
A gyerekek adatait elküldted? Mert ha nem nincs honnan tudják, hogy neked mit kell beleszámolni.
máj.21-től 30 nap-ra számíthatsz rá.
Minden utalást, kp kifizetést a 30-ik napon biztos kifizetik. Ha hibát találnak a bevallásban értesítést küldenek, de azt is meg kellet volna kapjátok 30 napnál hamarabb. A kiutalásnál csak a sajád neveden vagy közös néven lévő bankszámlaszámot tüntetheted fel, különben nem küldik a pénzt. Ilyenkor lakcímre kell kérni, De erről is értesítést kell kapjál.
Az adóbevalláésban fel is van tüntetve, hogy csakis saját bankszámla számodat adhatod meg. Jobban el kell olvasni!!!
Aki postára adástól 30 - 35 napra nem kapja meg, az ajánlott feladóvevénnyel reklamáljon.
Sziasztok!A párom április 25.-én volt bent az Apehnál akkor adta le a bevallást,és még nem fizettek,viszont számlára kérte ami az én nevemen van lehet ez gond az utalásnál?Felhívni nem lehet őket,napok óta próbáljuk.
ma se jött meg.remélem nincsen semmi baj.nem kaptam semmi papírt tőlük.várok 300,000 körüli összeget.
Sziasztok!
Én 2012. április 27.-én Budapesti postán Budapesti adóigazgatósághoz adtam fel az aláírt bankszámlaszámmal kitöltött adóbevallást! Kb. mikor várhatom az utalást? Segítségeteket előre is köszönöm!
Tomfy
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ha én kértem, hogy az apeh számítsa ki az adómat, mert nem volt más jövedelmem, csak a munkabér, és ezt meg is tették, de rosszul (a könyvelőnk újraszámolta, és kijavította), beküldtem a javítást, akkor mikorra várható, hogy újra megküldik ? (Hogy jó -e a javításom). A családi kedvezményt egy az egyben nem vették figyelembe, 120 ezret kéne szerintük fizetnem. Fölhívni őket képtelenség ! Tanulság : soha többet nem számoltatom ki velük !
Sziasztok! Április 26-án küldtem vissza a NAV-nak a papirokat, a visszatérités összegét lakcimre kértem. Pest megyében lakom, eddig még nem történt semmi. Már arra is gondoltam, hátha valami problémája van a Hatóságnak. Létezik, hogy valamilyen indok alapján mégsem küldik ki az általuk kiszámolt összeget?
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az adó visszatérítési kötelezettség 30 nap vagy 30 munkanap? Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok.Szeretném megkérdezni,hogy én az adó bevallásomat az apekkal csináltatam meg.KB olyan május elején jött egy papir tölűk ,hogy hová szeretném a pénzt utaltatni.Kitöltöttem hogy a számlaszámomra kérem.Ezt a papírt május 3-án visszaküldtem nekik de azóta még semmit nem kaptam.Mennyi idő után küldik.Köszönöm VÁLASZOKAT.SZÉP NAPOT NEKTEK.
Sziasztok segitsen már valaki ! Önelenörzést kültem be az apehhoz ápri.12-én be is érkezett ,de azt irták hogy máj.21.ével tekintik beérkezetnek ,akor máj.22.éhez egy honapra ? vagy egy honapon belül számithatók a visszatéritésre?? köszönöm elöre is ha valaki válaszolna
Sziasztok köszönöm írok ha megkaptam puszi Nektek
Mondtam én látod :). Örülök h megérkezett.Szép napot!
Felhívtam ma a NAV Szolnoki Kirendeltségét, ott elkérte az adószámomat az ügyintéző és elmondta, hogy minden rendben volt és h a pénzt pénteken utalták! Valamint mondta, hogy mivel postán kértem, így 2-3 nap az átfutási idő, szal mivel ma nem jött meg, így holnap remélhetőleg megkapom, de a héten mindenféleképpen! :)
Ma a számlámon volt a cash! :)
ha postán kéred akkor az állítólag plussz egy hét.itt olvastam.tehét 30 + 7 nap.
Ha postán kérte, akkor kb. 5 napot rá kell számolni! De szerintem ezen a héten megkapod! Én is postán kértem...szal remélem péntekig megjön!
További ajánlott fórumok: