Ha így esnél teherbe elvetetnéd? (beszélgetés)
Mindegy, hogy prosti, vagy sem.
Vonatkozik ez mindenkire, aki fórumot indít el, kérdést tesz fel, véleményt kér.
Mi tetszene ezen a kérdésen?
Szerintem aki ezt az ipart űzi, az nem engedheti meg magának, hogy az egyik kliensétől teherbe essen.
Erre az elszakad gumi sem magyarázat, mert aki prosti, annál alapnak kellene lenni, hogy ne csak gumival védekezzen.
Remélhetőleg kap veszélyességi pótlékot:-)
Mondjuk ha nem védekezik, a legkevesebb egy gyerek, amit a "munka" során összeszedhet.
Mindenesetre nem lennék a bébi helyében, akárhogy is dönt.
Ne ítélj, mert nem tudhatjuk mi vitte erre az útra.
Még azt sem mondom, hogy rosszabbak, mint más, ha nem lenne igény a szolgáltatásaikra, nem tudná művelni.
Egy hibát találtam én is, hogy nem védekezett gumival, ez számomra maximális felelőtlenség.
Én nem ítéllek el, hanem komolyan elgondolkoztam a problémádon.
Felmerül bennem egy-két kérdés:
amíg terhes leszel, mi lesz a "munkáddal"?
amikor megszületik a gyerek, mi lesz a "munkáddal"?
amíg nevelni és szeretgetni kellene a gyereket, mi lesz a "munkáddal"?
De!
Ha elveteted, mikor fogsz változtatni az életeden, hogy legyen családod, gyerekek? Ill. kinek fogsz kelleni, családalapítás céljából?
Nehezen tudom beleélni magam a helyzetedbe, de talán nem tartanám meg a gyereket, mert szerintem (és ne haragudj meg a véleményemért- te kérted), ilyen nőnek nem való gyerek. Amúgy is véletlenül jött össze, nem kívánt terhesség.
Igen, egyre jobban meggyőztem magam, hogy igen, elvetetném! Hogy sajnálnám-e? Nem? Mert Neki jobb, ha nem születik meg, ezért nem szabad sajnálni. Én akkor sajnálnám, ha megtartanám.
Jótét lélek vagy. Mondjuk, ha van családja legyenek ők is boldogtalanok már, a férj, apa miatt.
A munkakörhöz hozzátartozik egyébként a diszkréció, gondolom én.
1; nem vagyok prosti, de nyilván elvetetném, már csak a karrierem miatt is
2; igen, simán
3; nem sajnálnám
medve anyam :(
nem vagyok prosti;
egy ab nem oszt, nem szoroz ilyen leosztasban;
van egyaltalan lelkiismerete??