Ha egy ruhadarabot megszüntethetnél örökre? (beszélgetés)
Tilcsák Bea van itt sok, azt látom ... :)
Nem szüntetném meg, de elhitetném végre a tűsarkúban kopogó boomerekkel, hogy micsoda kárt okoznak a gerincüknek ezzel. Hátha akkor mást választanának a saját érdekükben.
Dettó.
Sportmelltartó, ha muszáj.
Persze van szép, márkás, jól megválasztott melltartóm is (fehér, fekete, testszínű) ha a ruha, a megjelenés megkívánja.
Megkötözve érzem magam melltartóban.
Utálom a melltartót.
De ez az én problémám.
Nagyon kevés alkalommal hordok "rendes"melltartót.
Helyette van beépített melltartó résszel ellátott top.
Divat.
...Ha nekem lenne 10 télikabátom, egy közülük lehet, hogy csípőig érne.
De mivel csak három télikabátom van, így ez kimarad az életemből.
Vicc, vicc, vicc.
Mekorák az unokáid?
A nagyobbik a mellemig ér, igaz h a kisebbik is, ha leveszem a melltartóm.
Attól, hogy nekem "látnom kell", hogy mások mit viselnek - nem szüntetnék meg semmilyen ruhadarabot. Hú! Annyira sablonos már ez a szöveg, hogy hordjon mindenki azt, amit akar, amiben jól érzi magát - de mégis azt mondom, mert igaz.
Magam részéről száműzném a melltartót, de kizárólag a magam részéről. De eszembe nem jutna megszüntetni. Egyeseknek inkább kötelezővé tenném a viselését, hogy ne legyenek gúnyos megjegyzések áldozataivá. Mert van az a bizonyos határ... 😉
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Dohos ruhadarabok áporodott szagát hogyan lehet megszüntetni?