Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet? fórum

Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet? (beszélgetős fórum)


1 2 3
33. sundance (válaszként erre: 31. - Cranberry)
2009. jún. 1. 17:35

Ha otthagyná a barátnőjét és azt mondaná veled szeretne kapcsolatot, belemennél?

Tetszik neked mint pasi?

2009. jún. 1. 17:31

Szerintem jelentheti azt is h kedvelik egymást, és jó egymással beszélgetni!

Én nem gondolok feltétlenül a legrosszabbra, nekem is van egy-két olyan barátom akivel több órán át képes vagyunk beszélgetni úgy h észre sem vesszük, de ettől függetlenül mindennél jobban szeretem a párom, és tudom h Ők is "csak" barátként néznek rám.

31. Cranberry (válaszként erre: 30. - Bgy55)
2009. jún. 1. 17:29
Ez lehet, de egyáltalán nem biztos hogy kilép belőle.
30. bgy55
2009. jún. 1. 17:23
A kapcsolata már kiüresedett.Nincsen közös téma,csak a megszokás tartaja össze őket.
2009. jún. 1. 17:01

Nálam pontosan ugyanígy kezdődött.....18 éve vagyunk együtt.

Ilyen is van!

28. Cranberry (válaszként erre: 25. - Mazsola21)
2009. jún. 1. 15:12
Igen, pontosan! Én most még nem beszélnék lelkekről meg másik felekről, mert ezek nagy szavak.. Ezt nem tudom. De az biztos hogy nekem még soha senkivel nem repült el így az idő. Mintha megszűnt volna minden létezni arra az időre és utána olyan fura tudathasadásos állapot állt be, mint amikor műtétnél elaltatnak és mikor felébredsz keresed hogy hová lettek az órák az életedből. Tudod hogy eltelt, de valahogy nem érzékelted.. Hát ilyen volt:) De lehet hogy csak nekem.
27. Mazsola21 (válaszként erre: 22. - Cranberry)
2009. jún. 1. 15:10

persze hogy a pasinak kell lépnie, te csak hagyd hogy alakuljanak a dolgok.

és ki is fognak alakulni maguktól, ha ez az érzelmi kontakt olyan erős ahogyan Te érzed.

2009. jún. 1. 15:09

Én nem hiszem, hogy bármiben is hibás lennél. Egyeltalán nem biztos, hogy a pasi konkrétan akar tőled valamit. Lehet, hogy csak neki is gondjai vannak és egyszerűen beszélgetni szeretett volna valakivel. Néha jól esik egy idegennel beszélgetni, pláne, ha szellemi partner az illető. Persze a továbbiakban nincs garancia semmire. Ez könnyen átfordulhat "másba"!

Gondold meg mit akarsz!

25. Mazsola21 (válaszként erre: 19. - Cranberry)
2009. jún. 1. 15:07

Nem tévedsz...ez így van.

Valami hiányzott (hiányzik) az életéből,ha veled próbálja megbeszélni a dolgait.

Valószínű ha a barátnőjével meg tudná tenni akkor vele beszélgetne.

Van úgy hogy 2 ember szereti egymást, mert van sok olyan tulajdonság amiben közösek, és úgy gondolják ennyi elég a boldogsághoz. Aztán egyszer csak találkozik valakivel és úgy érzi megtalálta a lelke másik felét, mert annyira egy hullámhosszon vannak, egyformán gondolkodnak (vagy ha valamiben el is tér a véleményük ,meg tudják beszélni)szinte érzik egymás gondolatait, rezdüléseit.

és bizony úgy repülnek el az órák egymás társaságában hogy észre sem veszik.

Aki ezt nem élte át , az nem is tudja megérteni ezt a helyzetet.!!!!!!

24. Cranberry (válaszként erre: 21. - Mazsola21)
2009. jún. 1. 15:03
De csak mert van barátnője és beszéltünk, nem tartom magam szemétnek és nem gondolom, hogy kerülnöm kéne. Megerősítettetek ebben, köszönöm.
2009. jún. 1. 15:02
Valószínűleg jól érzik magukat egymás társaságában,van közös témájuk!
22. Cranberry (válaszként erre: 21. - Mazsola21)
2009. jún. 1. 15:01
Értem mit akarsz mondani. Viszont ezen nekem nincs mit eldöntenem, ebben a helyzetben a pasinak kell, ill. majd kiderül hogy mi sül ki a beszélgetésekből, mert egyelőre még nem ismerjük nagyon egymást. Idő.
21. Mazsola21 (válaszként erre: 18. - Bgaby)
2009. jún. 1. 14:56

ez lehetlenség. Nem tudod egyszerre mindkét félnek a helyébe képzelni magad. Vagyis megteheted, de eleve tudathasadásos állapot jön ki belőle.

Valamelyik fél mindig rosszul jár!

Az a kérdés Te vállalod az áldozati bárány szerepet, vagy megkeményíted a szíved és megpróbálsz boldog lenni úgy hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozd a másik félnek.

2009. jún. 1. 14:52

Ez egy nehéz helyzet, és nyilván másképp látja a barátnő és az is aki már elszenvedő alanya volt egy hasonló helyzetnek.

Én meg azt mondom egy életünk van.

Nem biztos hogy elsőre rátalálunk arra az emberre aki a legmegfelőbb társunk tud lenni az életben.

Ha később találjuk meg a megfelelőt, akkor miért kellene leélni az életünk azzal , akiről időközben kiderül hogy nem tudunk vele boldogok lenni.

Persze ha már gyerek is van akkor fokozottan át kell gondolni a dolgokat.De én azt gondolom minden enbernek joga van a boldogsághoz.A sajátjához is.!!!! Főleg.

19. Cranberry (válaszként erre: 16. - 025c5b6977)
2009. jún. 1. 14:42
Sajnálom hogy ez történt veletek, persze a feleség, aki otthon ül és várja haza, teljesen ártatlan a dologban, ha mondjuk nem romlott meg már előtte a kapcsolat. Nem tudom mi a jó megoldás. De ahogy mondani szokták és ez talán nem közhely, de aki el akar menni.. előbb utóbb elmegy mással. És a beszélgetésekhez két ember kell. Persze izgalmas mert új, stb, de alapvetően azt gondolom, ha otthon minden oké, nem beszélgeti át az estéket más nőkkel egy pasi sem.. Vagy tévedek?
18. Bgaby (válaszként erre: 1. - Cranberry)
2009. jún. 1. 14:42
Gondold magad a főnököd párja helyébe. Mi lenne, ha veled is ez történne? Ha úgy cselekedsz, hogy te is szeretnéd,hogy történjen egy hasonló helyzetben,akkor az lesz a legjobb. Az ilyen és hasonló helyzetekbe, nagyon meg kell gondolni, hogy mit tesz az ember. Ma lehet, hogy mással történik, de holnap velem. Akkor hogyan esne nekem?Mit tennék? Ha megválaszolod magadnak ezeket a kérdéseket,akkor, már könnyebb lesz a döntés.
17. Cranberry (válaszként erre: 15. - Blerka)
2009. jún. 1. 14:38
köszi, tudom h igazad van:)
2009. jún. 1. 14:35

Ha nem akarsz semmit a kollegádtól akkor inkább ne folytassatok beszélgetéseket munkaidőn túl. Az én volt férjem is valahogy igy kezdte a kapcsolatát, inkább a kolleganőjével beszélte meg a dolgainkat, meg ami a kicsi szivét nyomja, és egy idő után a volt férjem ugy érezte hogy szerelmes abba a lányba vagy mifene, és el is ment.

Nem kellemes érzés ez egy nő számára amikor a párját mással hallja cseverészni. :(

15. blerka (válaszként erre: 13. - Cranberry)
2009. jún. 1. 14:31

Megértelek,jó érzés találni egy olyan "ismeretlent",akivel megoszthatod minden gondodat,problémádat,élményedet és olyan misztikus az egész.

De ha ennél tovább nem akarsz vele menni,ezt tisztázd vele a köv.találkozásotoknál,különben a lent említett esetek valamelyike fog bekövetkezni!

14. blerka (válaszként erre: 6. - Cfbf9bf4af)
2009. jún. 1. 14:22

Nem tudom,megtalálta -e a nagy szerelmet,mert olyan búskomor az egész eset óta,lefogyott,egyáltalán nem tűnik boldognak a pasi..

Pedig most már együtt is élnek,röpködnie kellene a boldogságtól!

A gyerekek nem élték meg nagy traumaként (eddig),hogy a nagyszülőkhöz költöztek az anyával.

Ő pedig teljesen megváltozott:lefogyott 20 kilót (ami a kezdeti étvágytalanságnak is köszönhető),elkezdett komolyan sportolni és végre foglalkozik magával.

Nem nevezném heppiendnek,de talán nem fullad tragédiába a barátnőm részéről a dolog..

Bocs az off-ért a többeiktől!

13. Cranberry (válaszként erre: 10. - Csutika100)
2009. jún. 1. 14:19
Nem a munkahely volt a téma, hanem az élet, világlátás, szemlélet, stb.
12. Cranberry (válaszként erre: 9. - Judy47)
2009. jún. 1. 14:17
De nem érted, én nem azt mondom hogy soha nem akarok tőle semmit, mert akkor egyszerűen kerülném a társaságát mostantól. De nekem is jó volt ami neki! Én is egy olyan embert találtam, ami ritka. Neki is nagyon furcsa ez a helyzet, mert a munkát mindig teljesen külön kezelte, senkivel nem szokott így beszélgetni az ott dolgozók közül. Ezt mondja. A szeretője nem leszek, ennyit mondtam.
11. Cyntia
2009. jún. 1. 14:14
Pasik.
2009. jún. 1. 14:14
Az ilyen hosszú beszélgetéseknek a hivó fél részéről alapja van. Vigyázz, mert ezt a hosszú időt veheti bátoritásnak is. Gondolom nem a munkahely volt végig a téma.Ha tényleg nem akarsz tőle semmit akkor finoman búj ki a telefonhívások elől. Ha belemész a hosszú beszélgetésekbe, joggal gondolhat másra is.
2009. jún. 1. 14:13
Az ex férjem is igy kezdte.El is váltunk.Ha valoban ugy gondolod,hogy nem akarsz töle semmit akkor ne beszélj vele.Csak ezt tudom tanácsolni.
8. Cranberry (válaszként erre: 7. - Cfbf9bf4af)
2009. jún. 1. 14:12
igen, van egy több éves kapcsolata
7. cfbf9bf4af (válaszként erre: 5. - Cranberry)
2009. jún. 1. 14:11
Most akkor neki van felesége vagy nője vagy kije van? Ha kapcsolatban él, már alapjában az is egy hátráltató tényező!
6. cfbf9bf4af (válaszként erre: 2. - Blerka)
2009. jún. 1. 14:10

Olyan rosz ilyet hallani, olvasni :(

Én átérzem amit leirtál, habár nem éltem át de azért tudom miről beszélsz!

Abban igazad van hogy a feleségével kéne beszélgetnie, vagy ha neki ez már uncsi akkor tennie kéne arról, hogy ez megváltozzon...

Mennyivel egyszerübb eldobni azt ami régi és megszokott, esetleg uncsi már :(((

Ez nagyon kétélű dolog, mert lehet amugy meg a pasi igy megtalálja élete nagy szerelmét, csakhát milyen áron...

És ott marad anya meg a gyerekek... :(((

5. Cranberry (válaszként erre: 4. - Cfbf9bf4af)
2009. jún. 1. 14:01

Hát ez az amit még én sem tudok, de lehet hogy ő sem, hogy mi van a fejében.. Lehet hogy pont annyi, amennyi az enyémben: jó volt beszélgetni és ennyi. Státusz kizárva. És nem estem estem bele se! Nincs gyerek és feleség se.

Nem kell felfújni ami történt, de alábecsülni sem akarom.

2009. jún. 1. 13:57
Hát tudod egy jó kapcsolat alapja az hogy nagyon jókat tudsz beszélgetni a pároddal! Lehet ezt nem kapja meg otthon, vagy szimplán valami változatosságra vágyik. Nem ugy értem, hogy csak szeretönek kelesz neki! Lehet még ö sem tudja mit is akar. hagyd hagy történjenek a dolgok, kifog alakulni aminek kikell. És időközben ha megismered rájösz mit is szeretnél te és mit is szeretne ő!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook