Ha a barátnőd folyton rossz helyzetbe hoz...és Te vagy a rossz (beszélgetés)
Nem vádoltam csak felvetettem a dolgot.
A válasz az volt hogy csak magamnak köszönhetem hogy rám nem másznak, mert elmondtam hogy szeretö párom és gyermekem van
Ezt nem tudom ha beszélni akarok vele erröl akkor az van hogyan lehetek ilyen szemét hogy ilyeneket mondok neki.
Csak az a baj hogy ezt nem csak én vettem észre, de ez sem volt rá elég indok hogy rájöjjön mindent ő kezd el
Bizony tudnék.
Ha ez az Ő érdekét szolgálná.
Nem ítéllek el.:)))
Van úgy hogy az ember a saját tesójával képtelen kijönni,mert annyira különbözőek,de nem is kell.
Nem muszáj.
Ha nem megy, akkor nem megy ,ilyen egyszerű.
De te ne ítéld el a húgodat,csak azért mert képtelen vagy megérteni a szándékait.
Ha hozzád oda menne és kölcsön kérne mert szar helyzetben van.
Te tudnál úgy tenni mint ha egy idegen lenne nem hiszem.
Csak arrol nem tehetek hogy a te tesóid normálisan kezelik ezeket a teteket az enyémek meg nem
Nem tudom hogy az oldalon ki milyen nem rég volt a regem.
De mondjuk az szarul esik hogy anélkül ítél hogy kérdezne.
Nem hiszem hogy mindenkinek ilyen átlag feletti a családja
Nem ítéllek el.:))
Csak annyit mondok,ha nem tudod megérteni és szeretni,akkor teljesen felesleges a "én mindent megteszek a tesóimért" álca.
Inkább ne tégy semmit és hagyd ,hogy tanuljon a saját hibáiból.
Lehet félre értettél valamit nem a törödés amire vágyik ,hanem a középpontban álni mindenki elött és ha arrol van szó hogy a testvérein átgázolva éri ezt el akkor meg tesz és ott rúg és aláz meg ahol jól esikneki és ha nem tudnék szeretetet adni neki még rosszabb lenne mint most .
Nem hiszem hogy szeretet nélkül valaki végicsinálta volna azt amit én a testvéreimért, de arrol nem tehetek hogya hála helyett megalázás jutott.Közös szülöktöl vagyunk mind az öten.
És ne ítélj el amig nem értesz mindent
Örülj neki.
Tudod ,hogy a szülei nem épp voltak a legjobb szülők,akár szerethetnéd is ,és megérthetnéd a viselkedését.
Úgy teszel mintha törődnél vele,mert a húgod,mintha muszáj lenne ,pedig most kiderült ,hogy külön életet éltek,külön neveltetéssel.
Ha nem tetszik ahogy él ,és nem szeretetből,vagy aggódásból állsz mellette,csupán azért ,hogy magadat feljebb emeld az ő személyén ,nem kell.
Szerintem ilyen nővérre ,aki így pocskondiázza,nincs szüksége,csupán szeretetre és odafigyelésre,támogatásra,amit te úgy sem tudsz megadni neki.
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Hozzányúlnátok a saját tartalékhoz azért mert a cég rossz helyzetben van, vagy otthagynátok?
- Miért van ez a folytonos rosszullét?
- Más is volt még ennyire folyton rosszkedvű, sírós és aggódós terhessége alatt?