H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Jobb lett volna, ha már 1 hónapja beoltatták volna.
Ezek szerint jobb lett volna, ha nem oltják be.
Hány, és hány ilyen eset lesz még sajnos, várjátok csak még ki a végét!De nem az én döntésem..
Dr. Guseo András, ideggyógyász, kutató-főorvos, kandidátus, Magyar Sclerosis Multiplex (SM) Társaság elnöke
2009.12.03-án volt a tv2-ben, a sclerosis multiplexről beszélt.
Az Ő véleménye az oltásról:
[link]
Kiemelném Tőle: „Ezek alapján nem vagyok oltás párti.”
Hogy miért, el lehet olvasni a .pdf-ben.
Igaz, ez a kiváló orvos nem a Napló, ami = a médiával, hanem egy szakértő, aki bevezet minket a dolgok működésébe.
Ez is H1N1 szövődmény? :-)
Nézzétek a Naplót, ha van kedvetek.
Bár gyakran tanév végén van, szóval az emberek nem emlékeznek rájuk. XDDD
Nem most kellene gondolkodni.....mi már 4 hete oltattunk...semmi bajunk.
Nem tűnt el. Afrikában még van :-))
Valószinűségszámitást pedig matekórán tanitanak az egyetemen :-)
Gratulálok hozzá! :))) Addig meg azt csinálunk, amit akarunk? Valahogy nekem ott lebeg efelett a bűvös 2 hét felett valamelyik Murphy törvény. Biztos van rá...
Az egy dolog, hogy nem volt védett még. A kórokozó a szervezetébe került. Honnan tudhatjuk biztosra, hogy nem volt már amúgy sem benne a vírus? Talán az oltóanyag tette az i-re a pontot. Semmit sem lehet biztosra tudni. Talán ha most beoltatnám magam, nekem is szövődményem lenne. Ezt sem tudhatjuk biztosan. Ez mind csak találgatás.
14 nap alatt alakul ki a védettség.
Igen, az én ismerőseimnek is ezt mondták az orvosok, hogy az volt a baj, hogy a fertőződés és az oltás együtt így hatott. De akkor oltás előtt miért nem vizsgálják, hogy valakiben ott van-e már a vírus. Torokváladékból is megállapítható, vért se kell venni.
Az egy dolog. De ha már rávették magukat az oltásra, biztos megbíztak benne egy bizonyos szinten. Legalábbis így a logikus...
Nem figyeltél.....egy hete volt oltott..még nem volt védettsége. Ha előbb beoltják, nem alakul ki a szövődmény.
Nincs biztonság 50-70%-kal.
Értem, de azért rásegíthetett egy kicsit a két neurotoxin is, tudod, a thiomersal is csak 7 nap múlva ürül ki...nem hiába mondják, hogy ha ráoltanak, akkor tényleg kijöhet, felerősödhet a betegség. alighanem lappangott a kicsinek még.
Ó, szegénykém. Az a legrosszabb, hogy az oltás után valószínűleg már "biztonságban" tudhatták a szülei...:(
Nem az oltástól kapta, hanem a vírustól...nem volt még védett a szervezete.
Ezeket nem mondják be a hírekbe...Talán túl magas lenne a számuk? Nem tudni... :P :)
Aki meghalt, biztos, hogy mind a vírus miatt? Az állítás csak az, hogy vírussal fertőzöttek voltak. És hányan lehetünk, lehetnek azok még? Csak épp nem betegek.
Khm, a pontos hír!
"Agyvelőgyulladással kezelnek egy H1N1-el fertőzött kisfiút, az egész világon két-három ilyen súlyos eset van. A 4 év körüli kisfiú a Heim Pál kórházban van. Életveszélyes állapotban vitték be, már jobban van. Ilyen szövődmény még nem volt Magyarországon. A kisfiút néhány nappal azelőtt oltották be, hogy beteg lett."
Egyébként lehet hurrogni, de nem érdekes, hogy oltás után agyvelőgyulladást kapott? Ott a neurotoxin, kettő is az oltásban. IDEGméreg. De mindegy, természetesen ez úgyis baromság...
ÖRÜLJÜNK, hogy jól van a ksifiú.
Ez mind természetes. ;))) Senki sem akar itt győzködni. Éppen ez van, hogy: "Oltsunk, oltsunk, oltsunk, mert ha nem, meghalsz..." :P
"kicsit hasonlit a dolog a McDonalds-os DriveInn-ra, bemész, kinyújtod a karod, döfnek, kész"
Hehe, ez jó! :DDD
A külső segítség végülis nem baj, csak ne akarják rátukmálni az emberre és ne hülyézzék le azt, aki - ez esetben - nem oltatja be magát. De persze ezeknek a külső segítségeknek jó, ha nincsen mellékhatása vagy esetleges hibája. Amúgy valóban. Arra va tervezve az imunrendszer, hogy legyőzze a betegségeket. :) Kár, hogy egyre kevesebben bíznak benne...
A hírekbe is bemondják. Minden nap van valami téma erről... ;)))
Egyébként örülök, hogy a te környezetedben nincs ilyen. Az enyémben sajnos volt. Oltás után egy lány rosszul lett, infuenzaszerű tünetei voltak. Nem minden harmadik vagy negyedik embernél van probléma oltás után.
További ajánlott fórumok: