Győri kismamik (beszélgetés)
De,jó.
Én a multhéten találkoztam Judittal.Te győri vagy?
Júni 28 :-))
Lehet talizunk?!? :-)
Szia!
Én hétfőn megyek dokihoz,és akkor rákérdezek én is,hogy mikor kell mennem NST-re.Nekem ez a 36.hetem.Te mikorra vagy kiirva?Én juni 29-re.
Sziasztook!
Kicsit rég voltunk már erre!
Látom zajlik az élet rendesen!Remélem minden baba és mama jól van mostmár!Bízom benne,hogy hamarosan eljön mindenkinél végre a várva várt 12 hét is!Aztán majd lehet mi kezdjük előről!Nagyon remélem,hogy nem,de azért én is félek tőle,hogy pocakfájós lesz a babó!
Ha minden igaz 5 hetünk van még hátra!Ma járt nálunk a védőnéni!Szemügyre vette a terepet!
Már csak néhány utolsó simítás van hátra a babaszobában és jöhet a fiatal úr!
Néztem iwiw-en a képeket amiket feltöltöttetek!Nagyon tündériek a bébik! :-)
Judit:Neked,hogy hogy már menned kell nst-re?
Én múlthéten voltam a dokinál 37 héten megyek megint és majd akkor megyek csak nst.re is!Kérdeztem is tőle direkt,hogy mikor kell menni!?!
Vagy ez mitől is függ??Csak mert ha jól emlékszem pár nap hílyán együtt voltunk kiírva!
Mi is hazsnáltuk ezt is:(
Mira sztem nekünk már nincs új görcsoldó,mert mindent kipróbáltunk...
Ti ezt használtátok?
Én még nem is hallottam vagy olvastam róla eddig.
Meg tudjátok mondani, hogy pontosan hova kell menni csípőszűrésre ill mikor rakják ki a sorszámokat és mikortól kezdik meg a rendelést?
Köszi :)
Lacry, de jó, hogy ,meggyógyult Alexa, örülök neki, hogy ilyen hamar ment. Ez a görcsoldó vmi kúp, vagy olyan, mint a Papaverin?
Köszi Andy, mi is örültünk nagyon, olyan szépen elvolt Dani, este gond nélkül elaludt 9-kor, remélem, hogy maradnak ezek a napok, bár ma reggel megint volt egy kis sírás a poci miatt, de azóta lekopogom nincs semmi....csak maradjon így!
Ditti, egyszer mi is megpróbálkoztunk ezzel a fürdés előtti nem altatással, többet mi se tettük :DDD Egy szintén babás ismerősünk nagy mondása, hogy ha a gyerek aludni akar, akkor aludjon és alvó babát nem szabad felkelteni :-))) Már mi is ezt az elvet követjük!
Judit, az NST-k izgalmasak! Dani minden reggel aludt (jó korán kellett mennem), így neki bedudáltak, meg megrázogatták a pocimat, kettőn voltam, a harmadikra már nem jutottam el, addigra kint volt a fiatalúr :-)
Megjöttünk a Gézengúztól is, nagyon aranyosak voltak, Dani végig dumált és vigyorgott a gyógytornász hölgynek, pedig jó álmos volt. Igazából ő nem talált semmi durva eltérést, csak egy nagyon picike asszimetriát (a jobb oldala erősebb), valószínű a méhen belüli fekvés következménye. Állítólag magától elmúlik majd, de kértünk egyéni foglalkozást, így egy héten egyszer kap babamasszázst és lesz kádas foglalkozás is, ami után mehet babaúszásra. Nagyon örültem a jó hírnek, hogy semmi komoly, remélem élvezni fogja a továbbiakban is a mozgást, most nagyon tetszett neki.
Sziasztok!
Doktornéni is megerősítette, hogy rendben van a leányzó, mondta, hogy valószínű vírus volt, ami keresztül is ment rajta. Hát igen, sajnos járok vele emberek közé elég sokat, bármit össze tud szedni, hiába vigyázok rá. De mostmár gyógyult.
Ditti, holnap akkor benne vagy a sétában? Most, hogy már Alexa jól van.
Szia:)
Látod látod mondtam h idő kérdése és kialakué egy napirend:)Úgyhogy mindent jól csinálsz,csak így tovább:)
hellósztok!
Nem voltam 2 napig és látom, hogy mennyi minden történt! Először is örülök, hogy Alexának már nincs panasza, remélem a tegnapi éjszakátok és a ma reggeletek is mosolygósan indul :)!
szegény Dani, szerintem az összes baba közül Ő húzta a legrövidebbet itt. Ilyen görcsökkel, lehet mi már rég kifeküdtünk volna, de ezeknek az apróknak annyira magas a fájdalomküszöbük. Noel is sokszor úgy arcon csapja magát és hangja sincs. :) Szóval amikor már sírnak a fájdalomtól, na akkor elhiszem, hogy tényleg fájhat!
Nálunk beállni látszik egy napirend, ami elég furcsa, nem ilyet terveztem, de nekem sok beleszólásom még nincs. :) Noel este 11 és 1 között elalszik, Reggel 6-7 között kel enni, majd alvás,9-10 között megint felébred eszik, ajd bealszik és dél körül kel, akkor fent van 2-3 órát és bealszik. Délután ha sétálunk van hogy már csak nézelődik, de nem alszik. És este 6-8ig alszik egyet a pancsi előtt. Tegnap kipróbáltuk, hogy nem hagytuk pancsi előtt aludni. Hát többet nem teszünk ilyet. Olyan zavart és zaklatott lett, végig sírta a pancsit, a cici után is sírt és megint csak a combomon fekve aludt el szegénykém. Így marad a pancsi előtti szunya még, ameddig csak Őfelsége úgy óhajtja :)
Sziasztok:)
Lacry örülök h jobban van a pici lány,és annak is h kaptatok görcsoldót.Remélem nem lesz semmi komoly vírus és hamar túl lesztek rajt.A gyümikkel sztem meg ráérsz,vagyis ezzel az egész hozzátáplálás dologgal,úgyhogy ne erőltesd,ha úgy látod h Alexa még nincs felkészülve rá akkor ne törődj azzal h ki mit mondd,hallgas az anyai öszönre.
Mira nektek is örülök h volt 1nem hasfájós napotok kívánom h a továbi napok is így teljenek,mert sokkal könnyebb velük így!
Nita Drága nektek is ezt kívánom,rég beszéltünk:SHiányoztok ám!
Judit,akkor már nektek is elkezdődik a visszaszámlálás megkezdődnek az NST-k és az izgalmas várakozás h mikor is jön el a nagy pillanat!Élvezd még ki a hátralévő pocakos mindennapokat.
És Bea ez rátok is vonatkozik:)
Kint volt a doktornő, annyit mondott, valami vírus lesz. Most a patikában kaptam egy görcsoldót, ami segített Alexának. Ezt nem is ajánlották,a mikor hasfájós volt, pedig lehet használt volna.
De jó, hogy jobban vagytok. Ez a hasfájás tényleg olyan, mintha elvágták volna, volt aztán egyszercsak nincs.
Lacry, örülök, hogy már minden OK. Ezek szerint nem jöttek rá, milyen fertőzés? Csak ennyit mondtak, hogy vmi vírus? Földi doktornő volt kint nálatok, vagy végül bementetek a kórházba?
Nekünk tegnap volt 1 nem-hasfájós napunk :-) Nem kiabálok el semmit, majd ha egy-két hétig így marad, akkor kezdek bizakodni, de azért meglátszott Danin, hogy nem voltak görcsei :D
egyél előtte vmit, az tényleg jó, nálam is mindig működött, igaz csak akkor, ha a vizsgálat elején ettem meg a kis édességemet. :)
van egy kis szerkezet amivel "megzizegtetik" a pocakodat, kb olyan hangja van mint egy villanyborotvának