Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Én is így tervezem valahogy :) Köszönöm szépen 😊
Ja, nem hajoltam, nem emeltem.
Nem feküdtem 0-24ben, talán első 2nap többet pihentem, de sétáltam akkor is, utána csináltam mindent itthon kímélő üzemmódban, de én a beültetéstől táppénzen voltam végig. Sok sikert!
Igen, a kezelés nekünk is más, a bejárás nem különbözik a debrecenitől, kb 3-4 naponta megyünk. Mi is maradni akarunk egy éjszakát, hogy ne zötykölődjünk végig 300km t egyből.Viszont második naptól nem ajánlja a fekvést. Én az előzőeknél sokat pihentem mégsem sikerült. Te mennyit feküdtél?
Szia! Mi is Debrecenből mentünk. Nekünk volt 2 Debrecenben, 3 Bp-en, a 6. Győrben, Kőrösi dr, sikerült, 3hós a kislányunk. Mi mindig Aznap hajnalban mentünk, a beültetés napján ott aludtunk. Nekünk Kőrösi dr sztem jobban átgondolta a stimut, afelkészítést rá, a gyógyszereket, mint azelőtt.
Nem igazán tért el, holnap megyünk harmadjára. De stimu előtt volt méhüreg vizsgálat meg egy konzultáció, szóval 5.jövünk :) Kőrösihez Doktorhoz járunk.Köszönöm szépen, remélem összejön :)
Szia, mi ugyan győriek vagyunk, de stimu alatt nekem 3 naponta volt vérvétel és ultrahang, szintén Boga dokihoz járunk, nem egy bőbeszédű úriember, de nagyon rendes :)
Szia!Nekünk Boga Péter a dokink és maximálisan megvagyunk vele elégedve.Nagyon alapos és nem felületes,amit eddig sajna a többi dokiról nem mondhatnék el.Úgy tudom hozza talán még könnyebb bejutni,mint Kőrösihez,sztem mindketten nagyon jók!Mi mindig aznap utaztunk,de azóta mi más miatt költöztünk is.Így már Közelebb van az intézet.Kérj időpontot az egyikhez akinek hamarabb van es hidd el jó kezekben leszel.Én amit a 4év,3nagy műtét,3sikertelen lombik,számtalan kivizsgálás után ebben az intézményben most megtanultam az a türelem és a bizalom.Nagyon fontos,hiszen most már azt érzem,hogy jó helyen vagyok,megfelelő emberek kezében és a 3 csodálatos kis "eszkimónk" ott vár ránk 😍!Most azt érezzük,hogy minden rendben lesz.Sztem mi is és ott is mindent megtettek,hogy ezt érezzük.Minden jót kívánok Nektek,kérdésedre pedig szívesen válaszolok.Bocsi ha hosszú lett 😊!
Akkor sok sikert!! Sokban eltér az ottani rendszer szerinted a debrecenitől? A stimu alatt hányszor kellett utaznotok?
Szia! Mi is Debrecenből mentünk át Győrbe 3 sikertelen után. Most tartok stimu 11. nap, holnap megyünk :)
Mi mindig elmegyünk előző nap és ott alszunk, mert ha gáz van az autó pályán akkor lekéssük a reggeli vérvételt.
Szia!
Azt már olvastam, hogy Győrbe kegyetlen nehéz időpontot kapni. De ha már sikerült, akkor magát a lombik alatti "követést(hormonok, ultrahang, vérvétel stb.) hogyan oldottátok meg? Két hétig ott kell lenni gyakorlatilag Győrben? Illetve másik kérdésem, hogy Győrben melyik orvost javasolnád, hogy kihez kérjünk(próbáljunk kérni) időpontot?
Szia!A harmadik sikertelen után mi átmentünk.Miben segíthetek?
Sziasztok! Én Debrecenben a 4. sikertelen lombik után vagyok. Gondolkozunk rajta, hogy átmenjünk Győrbe. Van itt olyan esetleg, aki szintén Debrecenből ment át oda?
Én úgy tudom 5 inszem után javasolják a lombikot, persze ez nagyon sok mindentől függ, nálunk olyanok voltak az eredmények, hogy lombikkal indítottunk. Bár nem ismerem a helyzeteteket, még lehet érdemes próbálkozni inszemmel, ott van hogy 3-4-ére sikerül, mivel itt alapból kb. 15 %-ot mondanak egy ciklusnál a várandósság esélyére. Hová jártok?
Mindez főleg attól függ, hogy mikor van peteérésed. Megnéznek a 10-12. napon, ha jól állsz, otthon csinálod az ovulációs teszteket, ha pozitív vot, újra megnéznek, megtörtént-e az ovuláció, és akkor megmondják, hogy mikor lesz a beültetés, ez az ovuláció után 3-5 nappal, attól függően, hány naposan fagyasztották le az embriókat. Mindez a spontán ciklusra vonatkozik.
Sziasztok! Bocsi, hogy betolakszom de keresek valakit :) Dóri ma találkoztunk az uh-n, légyszi írj privátban, hogy mi a helyzet? Mindenkinek sok sikert kívánok!!!!
Ezzel tisztaban vagyunk, hogy magyar tb-vel rendelkezok eseten ez igy van. A korabbi kerdes es a valasz is arra vonatkozott, hogy milyen koltsegek varhatoak magyar tb-vel nem rendelkezok eseten.
Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni,hogy hány inszemináció kell a Kaáliban lombikhoz? Vagy ez nem függ ettől? 2 sikertelenen vagyunk túl eddig....És ha jól tudom,ha nem vagyunk házasok közjegyzői élettársi igazolás is szükséges ugye? Köszönöm :)
Szia, 360+a gyógyszerek (ez egyéntől is függ kinek mennyit és miből, de kb 100 e)és a 360-ban nekem volt ICSI és 5 napig vitték...nem kellett emieatt külön fizetnem.Az assisted h. -ért szerintem viszont külön kell fizetni pluszba.
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy FET-nél hányszor és kb mikor kell felmenni Győrbe? Azt tudom, hogy egyszer a beültetést megelőző ciklus 21 napján egy progeszteron vérvétel, majd a kövi ciklus 10 és 12 nap között egy vérvétel UH. És ezen kívül? Már csak a beültetéskor? És az hanyadik napra esik kb?
Ertem, de ennek ellenere kivancsi leszek a vegosszegre, mert a 360-ban nincs benne az icsi (ha kell) es az assisted hatching sem. Sot az sem, ha 5. napig viszik az embriokat. Szoval a 360-bol konnyen lehet akar 500-600 ezer is.
Szia. kaptam nemrég egy árlistát (2017.03.13-tól jó) és oda van írva a hátoldalán,h komplett ivf program nem oep finanszírozott pácienseknél 360e. ebben van:ovuláció indukció és ciklusmonitorozás 140e., Punkció 120e.,Embryo transzfer/biológiai munka 100e. így jön ki a 360. erre jöttek rá még a szurik,és vitaminok.
A kaali.hu-n találsz aktuális árlistát. Az első konzultáció díja 15 ezer. Többnyire szerintem megcsinálják az alapvizsgálatokat (női hormonok, UH, spermiogram) esetleg ciklusmonitorizálás, ez 50-80 ezer között lehet így összesen a konzultációval. Általában kell átjárhatósági, ott választhatsz, hogy ott csinálják UH-gal, esetleg máshol tb-re. Az, hogy kell-e további vizsgálat, az az előzményetektől függ.
És qzt megkerdezhetem h mennyibe kerul a konzultacio es kb a kivizsgalas?
Köszönöm! Sajnos én is erre számítok.... és el vagyok keseredve. Akkor esetleg másik injekció kellene? Gondolom ha ezt leállítják, akkor az azt jelenti, hogy minden előről kezdődik? Azaz kb ősszel mehetek majd legközelebb?
Nekem eygszer volt ilyen. Azt a stimut sajnos le kellett allitani, mert nem jol reagaltam az injekciokra.
Majd irjad meg legy szives, hogy magyar tb nelkul, hogyan jott ki a program 360 ezerbol a kaaliban.
Szia. bár én nem a győribe járok,de hátha tudok segíteni.Magyar tb-vel nem rendelkezem.Nov.-ben volt az első konzi, hiv+ hepa szűrés az került 50 ezerbe.majd legközelebb ápr. 6-án mentünk,akkor volt középidő uh,férjemnek tenyésztés,+ nekem a nőgyógyász 1 tenyésztés eredményét nem írta le,így ott meg kellett csinálni mégegyszer. ezekért 33000 ft-ot fizettünk.+ másnap a férjemnek vissza kellett menni vizelet mintával (erről korábban "elfelejtettek" szólni,h az is kell) arra még fizettünk 16 ezret.gonapeptyl+ gonalf-et kell szúrnom,ezek ára gonalp:7 db-os 16500.-gonalf 50040.-(ebből már 2. kell) + még a vitaminok kb. 8000.- itt tartunk most,még biztosan kapok szurikat szerintem,é erre még rá jön a 360.- maga a program.
tehát eddig kb.223 ezerben van (tb nélkül,szurival mindennel)és még erre jön 360 ezer.
sziasztok Lányok! Ma van a negyedik nap, hogy adom a Gonal F-et (este meg még fél gonapeptyl-t), és kicsit vérzek. Nem nagyon, de nem is olyan barnás folyás jellegű--- . Nagyon megijedtem, hogy ez most mi, és sehol semmit nem találok róla.... Egy ismerősöm annyit mondott, hogy neki akkor volt stimuláció közben vérzése, amikor endometriózisa volt.... De nekem elvileg az nincsen...
Köszönöm ha írtok!
További ajánlott fórumok: