Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri Kaáli Intézet infók fórum

Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)

3221. bóbita77
2011. máj. 25. 12:58

Helló Lányok, Bóbita a fedélzeten! (Ricsi behozta a laptopot)

Nehogy azt higgyétek, hogy tudok bármit mondani.. Tegnap reggel visszajöttem a kórházba, hogy csináljanak nekem bétahcg vérvételt, de már ömlött belőlem a vér. A lényeg, hogy vv nem volt, viszont vizeletes hcg igen, meg kétféle uh, meg két orvos turkált össze, aztán közölték, hogy akkor sehova, irány a második emelet, kérjem a felvételemet..

Vettek vért, de béta hcg-t megint nem (kapaszkodás: NINCS RÁ PÉNZ!), úgyhogy bizonytalan ideig megfigyelés alá helyeztek. Ahogy a párom is írta, egy kóros képletet találtak bal oldalon, a méhüregben viszont nincs Kismálnuskánk :( Most ülök és gyakorlatilag azt várjuk, hogy mikor görcsölök be ill. ájulok el (megkérdeztem, mikor sikítsak nővérért..). Asszem holnap újra uh, de egyebet nem tudok. Itt csak vizeletből néznek hcg-t (ami még tuti két hétig pozitív lesz), bár ma még meg sem pisiltettek. Itt tartok, azaz sehol.

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy drukkoltok, nagyon jól esik! Ti vagytok a másik családom, vicc nélkül!!! Sőt, a támogatással és a sok tapasztalattal Ti segítitek a legtöbbet Ricsim mellett, akinek innen is köszönöm a közvetítést és azt a rengeteg szeretetet és segítséget, amivel eláraszt, pedig neki sem egyszerű, hiszen ő meg Kispapi volt..

Ket Picim, nagyon szurkolok a babusnak!!! :))

Sis, teljesen megértem, amit érzel, bár én még nem tartok ott, de full átérzem az ürességedet és az értetlenséget! Jó hír azonban, ha tényleg kicsit csillog a szemed a FET-re.. Gondold át, és szerintem pihenj egy hónapot azért (anyagilag és lelkileg is kell szerintem)

Ibolya, gratula a picihez, nagyon vigyázz Rá!! :)

Zizi, Rita , nehogy feladjátok, csak okosabbak és bölcsebbek lesztek általunk és jobban fel tudtok mindenre készülni. Mindjárt Ti jöttök most, hajrá csajok!! :))

Csillagkami, nagyon köszönöm Neked is az együttérzést! Megkérdezhetem, hogy méhen kívüli után mennyit kellett kihagynotok a következőig próbálkozásig? Többet,mint 3 hónap?

Nika, Neked is köszi mindent! Mikor mész újra?

És köszi Dessertnek, EmmaDaninak és Bogicának és mindenkinek, hogy velem vagytok lélekben!

És Bogicának külön köszönöm a LÉLEKSIMIT!! Nagyon rámfér, még azt sem fogtam fel, hogy nincs Málnusunk...

3220. Bogica977 (válaszként erre: 3217. - Ketlin)
2011. máj. 25. 12:19

Ket

Igazad van,csak pont téged olvastalak előtte)))

Nem baj)) A lényeg,hogy elment ))

3219. Nika02
2011. máj. 25. 11:39

Ketnek és Ibolyának már gratuláltam, de továbbiakban is minden jót kívánok nektek.Nagyon kellett ide a sok negatívum mellett a Ti pozitív eredményetek.

Bóbitáról , tud valaki friss infót, mindenképpen írjon!Nagyon aggódok érte.Tünetei alapján én is a méhen kívülire gondolok.Nekem is ilyenek voltak, csak én nem kifelé véreztem.Pont abban az időben van , amikor nehéz még megállapítani, hogy jó helyen van-e.Kitartást kívánok neki!

3218. Ketlin
2011. máj. 25. 09:07
Köszönöm a halk gratukat, ill. kedves szavakat...hihetetlen még mindig.... :O
3217. Ketlin (válaszként erre: 3202. - Bogica977)
2011. máj. 25. 09:06
Bogica Drága, szerintem ezt nem nekem akartad írni :)
3216. sis1984 (válaszként erre: 3201. - Ibolya73o5)
2011. máj. 25. 08:04
De jo, hogy megirtad, nagyon orulunk nektek! Vigyazz nagyon arra a kis dragara! EmmaDaninak igaza van, ez mar nagyon kellett ide hozzank!
3215. sis1984 (válaszként erre: 3212. - Ketlin)
2011. máj. 25. 08:02

Ket, nagyon koszi, hogy jottel tudositani!

Bobitam, kitartas kislany, mar a ferjem is erted parazik! Nagyon sokan fogjuk gondolatban a kezed, kezeteket, es bizunk benne, hogy hamar veget er ez a borzalom!

2011. máj. 25. 08:01

Bóbita!Aggódva várom a híreket Rólad!Remélem nem méhen kívüli lesz...

Kívánok sok erőt kitartást ezekben a szűrnyű napokban!

3213. Csillagkami (válaszként erre: 3191. - Ziziman)
2011. máj. 25. 07:56

Nekem is méhen kívüli volt az első beülti!

Azért mert kilökődött az embrió a jobb oldali petevezetékembe,és ezért azt ki is kellett venni.

Másodiknál megjegyezte a doki,hogy most"lejjebb"rakja az embriókat,nehogy megint gond legyen,és így sikerült is,ebből született meg a kislányom Kamilla Csillag!

3212. Ketlin
2011. máj. 25. 07:55

Sziasztok!

Tegnap beszéltem Bóbitával, remélem nem baj, ha megírom mi a helyzet. Vártam, hogy Ricsi írjon, de aggódunk :(

(remélem nem haragszik)

Megfigyelik. Látnak valamit amit nem kellene, és nem látják, amit kellene :(

Volt hcg vv., ennek eredményét még nem tudta akkor, a pisi teszt full pozitív volt.

Nyugodtan írjatok neki, mert Ricsi beviszi nyomtatva !

Nagyon aranyos tőle!

Drága Bóbita!

Nagyon veled vagyunk lélekben. Nagyon szorítok, hogy a legkevesebb megpróbáltatással hamar rendeződjön minden!

(((((((((((((((((())))))))))))))))))))

3211. EmmaDani (válaszként erre: 3208. - Rita1977)
2011. máj. 24. 21:47
Köszi Rita!
2011. máj. 24. 21:45
Köszönjük szépen,mindenkinek!
3209. Rita1977 (válaszként erre: 3201. - Ibolya73o5)
2011. máj. 24. 21:42

Ibolya

Minden jót nektek, szép nödögélést :)

3208. Rita1977 (válaszként erre: 3203. - EmmaDani)
2011. máj. 24. 21:41

Bóbita SMS-re válaszolt, de a hívással zavarni nem akartam, ki tudja hogy érzi magát. Gondoltam majd holnap megcsörgetem de.

Remélem nincs semmi baja.

3207. Bogica977
2011. máj. 24. 21:24

Ketlin

Neked még szerintem nem is gratuláltam)))

Csak így tovább!!

Pussz

3206. Bogica977
2011. máj. 24. 21:23

Ibolya

Nőjetek jó nagyra)))

Üdv. Bogica

3205. Bogica977
2011. máj. 24. 21:23

Bóbita Drága!

Erre nincsenek szavak(( Mihamarabbi felépülést!!!

Lelkileg itt vagyunk veled!

Léleksimi!!!

3204. EmmaDani
2011. máj. 24. 21:17
Ibolya az örülni kimaradt.
3203. EmmaDani (válaszként erre: 3201. - Ibolya73o5)
2011. máj. 24. 21:16

Ibolya ez már nagyon kellet ide, végre valami aminek lehet , a szörnyűségek után. Boldog további hónapokat Nektek együtt.

Lányok Bóbitáról semmi hír, mindig eszembe jut, hogy vajon mi lehet szegénnyel.

3202. Bogica977 (válaszként erre: 3180. - NYUFIKA)
2011. máj. 24. 21:08

Ketlin

Igen,nekem is van,tavaly novemberben embolizálták Miskolcon és azóta februárra már egy cmt zsugorodott. Eredetileg amikor észrevették,akkor kb 3cm nagy volt,de tavaly megnőtt 4 cm-re.Nem volt a dokinak baja vele,csak amikor megnőtt,akkor kezdte el zavarni.

Februárban voltam dokinál uh-on,akkor már csak 28mm volt.Remélem azóta is szépen megy össze!!!

Azért választották ezt a módszert a műtét helyett,nmert lombikosok vagyunk,így nem vágtak semmit,csak egy tűszúrás volt.

Majd most 26.án megyek dokihoz,kíváncsi lesezk mit mondanak rá?

Csökkent -e tovább vagy maradt akkora amekkora volt.

Az Aviva torna tényleg nagyon jó!!!

Nekem a hátsó méhfalban van a méhnyak közelében.Méhnyálkahártya nem érintett,azt mondta eddig az összes doki,voltam 6-nál már vele.

Mind azt mondta,hogy ne nyúljunk most már hozzá,semmit nem befolyásol,csak a debreceni lombikos dokimnak nem tetszett((((

Ezért is döntöttem úgy,hogy máshol próbálkozunk.

Vagy bejön vagy nem,de ha nem muszáj,nem vágatnám fel magam(((

Ha tudod,próbáld meg laparral kivetetni!! Sokkal hamarabb megy a felépülés műtét után.

Az a baj,hogy csak pesti dokikat tudok,ha esetleg szükségd van segítségre.

Drukkolok,hogy minél hamarabb kezdhessetek!!

Puszi: B.

2011. máj. 24. 21:05

Sziasztok lányok!

Nagyon sajnálom én is ami Bóbitával történt.Mielőbbi jobbulást kívánok!

Ketlin,gratulálok!!

Egy pici jó hír a mai napra,voltam orvosnál,szépen növöget a babóm,már 7 hetes:-)

puszi mindenkinek.

3200. NYUFIKA (válaszként erre: 3199. - Ziziman)
2011. máj. 24. 19:59

Sajnos ez tényleg így van.

De most már elég a rossz dolgokból....

Most már a jónak kell jönnie....

3199. ziziman
2011. máj. 24. 19:55
Nyufika, ez az amire nincs válasz! Sok mindenre nincs, sok minden csak úgy történik...
3198. NYUFIKA (válaszként erre: 3197. - Ziziman)
2011. máj. 24. 19:49

Nagyon sajnálom:(((

Most mondd meg miért kell ilyen borzalmakon keresztűl mennie...

Mióta olvastam,azóta azt kérdezem miért???!!!!!

3197. ziziman
2011. máj. 24. 19:43
Bóbita köszöni a sok kedves szót és puszil mindenkit!
3196. NYUFIKA (válaszként erre: 3194. - Ketlin)
2011. máj. 24. 19:25

Köszi Ket!

Én is okosabb lettem...

3195. ziziman
2011. máj. 24. 18:56

Köszönöm Ketlin, én ezt tényleg nem tudtam, ezért nem értettem. Mindennap tanulok valami újat - ezért már sokszor oda is kell figyelnem, hogy a családnak mit hogyan mesélek el, hogy értsenek.... Szóval ilyen is történhet... :( Azért remélem Bóbitánál nem ez áll fenn, és hamar rendbe jön. Küldtem neki én is sms-t... :(

Ja, és Ket, a gólyákra még nem reagáltam... nem tudom mutatni, de fülig ért a szám... :) Remélem majd elmeséled a kicsikéidnek...

3194. Ketlin
2011. máj. 24. 18:49

Drága Zizi és Nyufika!

Nem akarok okoskodni, csak amit tapasztaltam, mondtak, ill. papírt kaptunk...

Sajnos egy másik fórumon pont most egy hölgynek lombik után méhen kívülije lett, és meg is műtötték pár napja...

Szal. a transzfer után kap mindenki egy papírt, melyen rajta áll, hogy pozitív hcg esetén is, ha valami gyanusan alakul gondolni kell méhen kívülire (lassan emelkedő), vagy szimultán terhességre (ez amikor egyik embrió a méhben, a másik méhen kívül van , pl. petevezetőben, hasüregben stb.) ilyenkor 1 baba a méhben látszik , de a hcg szint kettőre utal).

Ez úgy tud előfordulni, hogy még a blasztók vissza helyezése után is 3-4 napig a méhben vándorolgat, keresi a helyét, ill. osztódik, majd legjobb esetben a méh falán megtapad és beágyazóbik, a nem várt menszi előtt 2 nappal befejeződik a beágyazódás(punkció+ 12, vagy 12. DPO).

Mivel a méhünkhöz csatlakozik a petevezető, így ki tud vándorolni az embrió, sajnos. Hogy még extrémebbet mondjak, nekem a méhen kívüli után az első lombiknál ismét VAGY un. extrém méhen kívüli Petevezető csonk terhességem lett, VAGY csak elhalt a progi hiány miatt, és a lényeg szerencsére magátol vissza fordult a dolog, attól még v.sz. kivándorolt, amennyire bírt. "Szupi" mi?

3193. Rita1977 (válaszként erre: 3179. - Bóbita77)
2011. máj. 24. 18:49

Bóbita Drága !

Igazán sajnálom a történteket és mielőbbi jobbulást kívánok.

Puszi:

Rita

3192. NYUFIKA (válaszként erre: 3191. - Ziziman)
2011. máj. 24. 17:40

Én is ezen gondolkozok......

Én sem értem.....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook