Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok!Ma jött meg a menzeszem és kaptam is iőpontot a Kááliba HyCoSy-ra?Kinek volt ott ilyen?Mik a tapasztalatok?Állítólag ha minden oké lesz ott kapom a recepteket.Viszont addig nem lesz kész az AMH eredményem.Az fontos hozzá nem?
Az unokanővéremnek Willebrand szindrómája van, ami egy durva, a haemofiliához hasonló betegség, ami nem is igazán gyógyítható. Ennek ellenére minden probléma nélkül szült 2 gyereket és még annyira nem is törte magát, hogy anya legyen.
Szerintem, aki itt ezen a procedurán képes és hajlandó végig menni, amin mi, az megérdemel egy babát és egy medált is mellé.
Igen, én is találkoztam egy olyan párral vizsgálatokat inézve (nem lehetett nem észrevenni őket, mert hangosabbak voltak, mint 6 másik), akikről nem gondoltam volna, hogy ilyen helyen landolnak.De amint a tapolcai baba dicsőségfalról megállapíthattam, mindenféle párnak kell a segítség. Talán csak távolkeleti babát nem láttam.
Különben betegesek az afrikai származásuak is, csak nem feltétlenül ugyanazokkal a gondokkal küzdenek, mint mi pld sarlós sejtes anémia. Mondjuk itt, mindenkinek, aki más, naposabb éghajlatról jött ajánlják a D vitamint. Én is szedem, de eddig kisebb dozisban, mint amiket itt olvastam.
Jó reggelt!
Hát csajok én nem tudom mi az igazság. Csak annyit, hogy nővéremnek egész leánykorától azt mondták nem is lehet gyereke (hátrahajló méh, plussz duva pajzsmirigy problémák)....és már van neki 3!A harmadik most született, még csak 8 hónapos! Nagyon sok embernek meg azt mondják nincs semmi baj, mégsem jön össze spontán....sőt van akinek segítséggel sem. Itt biztos van vmi más is ebben az egészben. Mindenesetre én csak szurkolni tudok mindenkinek, hogy minél hamarabb teljesüljön a régóta dédelgetett álma!! :)
helló,nekik a bőrük színe miatt 100x könnyebben felveszi a szervezetük az összes szükséges nyomelemet,vitamint,ásványi anyagot,ezért kevésbé betegesek,bár hozzáteszem van személyes ismerősöm aki ...akkor nem írom le,és Kaális gyerekük van.
Nem a kekeckedés miatt mondom, de a feketéknek Angliában is elég sok gyerekük születik, pedig ott aztán nem látnak valami sok napot, tehát eléggé hiánybetegnek kellene lenniük. LOL Különben azt én is olvastam, hogy a spermák fickósabbak a nyár után.
Szió lehet hogy nagy divat,de hidd el,sok múlhat rajta,nem csak lombikkal kapcsolatban,hiszen a D vitamin az igazából egy hormon,és a szervezet öngyógyító képességét javítja az immunt erősíti,a mérése arra szolgál,hogy sem kevés,sem sok ne legyen belőle,utána lehet olvasni va sok infó róla a neten,alapból nem sok mindenben van D vitamin,igazából a napfényben,de gondoljunk csak bele,hogy a sötét bőrű emberek miért is vannak bő gyermekáldással? nem csak a cigókra gondolok,hanem pl Afrika,nem igazán jellemző a meddőség ott.nem okoskodás,de kutatások is igazolják,hogy nyáron nyár végén jóval több gyermek fogan mint télen:)puszik.
Szia én nem voltam rosszul,nem fájt semmim,de nekem csak 7db jó tüszőm lett! vannak oolyanok akiknek a sok tüsző fájdalmat okozott,valószínű nálad is ez lehet! ha elfogadsz jó tanácsot,akkkor mérjed köldök magasságban a has körfogatot,és ha hirtelen nől,akkor hívd fel a Kaálit,nehogy túl stimuzzanak.drukkok mennek:)
Sziasztok! Szeretnék mindenkinek egy kis erőt adni, hogy soha nem szabad feladni. 3 év küzdelem és 6 lombik után itt alszik az ágyunkba és most lesz 6 hónapos a mi kicsi kis szerelmünk. Rajtunk is rengeteg dolgot próbáltak ki, mire a 6. lombik beérett. Erősnek kell lenni és bízni, ha pedig csalódás ér, felállni és nem szabad hagyni, hogy felemésszen. Újra kell kezdeni. Megéri:) Nem mondom, hogy könnyű volt, hisz 4 angyalkánk lett, de most van egy kis hercegünk. Mindenkinek kitartást és jó társat kívánok, mert szerintem az utóbbi a leglényegesebb.
Nem tudom, mi számít soknak. Bal oldalon 10-12 db van, jobb oldalon 3-4 db van. A jobb petefészkem amúgy is hajlamos a cisztásodásra a PCO miatt, abban nem lesz sok értékelhető petesejt.
Holnaptól 1-1 ampulla Cetrotide (asszem így írják)hétfőig a Gonal mellé.
Mojka nálam nem volt ez, lehet sok tüsződ lesz?
Most úgy néz ki, hogy 15. napon lesz leszívás, azaz jövő hét szerda, 10-13 mm-esek a tüszők, addigra elvileg megérnek. Hétfőn megyek megint vérvétel + UH.
Ti is szarul éreztétek magatokat fizikailag stimu alatt? Úgy nyom a hasam..., nehezebben veszek levegőt.
Ezt a túl van lihegve dolgot én is hallottam. Sőt, azt is, hogy ez most nagy divat, attól, aki kérte a vizsgálatot....
Szia!Én is magánlaborban csiná,ltattam meg-Azt nekem sem írták ki.
Én mondtam az endos dokinőnek, hogy nézünk D vit., de azt mondta felesleges, már ez is túl van lihegve! Ha gondolom szedjem, bajom nem lesz tőle....
Nálam 20-120-ig normál és 21,6-ra kaptam gyógyszert
Avike, hát nem semmi a spontán terhesség!
Szia sajna nem lehet kérni ilyesmit,de ne aggódj 3 naposból is épp úgy lehet baba,és az 5 naposból sem biztos,én azt gondolom,hogy bent a pociban mégiscsak jobb helyen vannak:) azt hallottam a napokban hogy 40 éves kortól 2,vagy 1 naposan visszaültetik az embrikéket,hallott erről valaki valamit? másik dolog egyik csajnak progi tapaszt adtak! erről valaki tud valamit? milyen az? neki bekeverte a progit,és el is maradt a beülti míg nem rendeződött.
D vitaminos cucc az a neve Argentum Metallicum D 6. babatszeretnék.huoldalon tudtok utána nézni,már ha érdekel valakit.
Szia úgy segített,hogy 2 országban mondták,hogy a férjem eredményével soha nem lesz spontán gyerekünk,erre stimu alatt spontán terhes lettem,3 hónapig szedte akkor a férjem a cuccot,és azóta is volt 1 pozi tesztem,ebből gondolom,hogy a mennyiség javult,viszont a minőség nem,de pontosat most a lombiknál néznek,és akkor tudok bővebben beszámolni.
Nem látott laboreredményeket (legújabb hormonok, terhelés). A D-vitaminom nincs benne a tartományban. Azt hiszem 70 a minimum, nekem pedig 50. De erre szoktak adni tablettát, úgy hallottam.
Köszi!Reméljük a folytatás is ilyen lesz:-)
Neked mit takar, hogy alacsony?Benne van azért a normálértékben?Azon azt mondta könnyű segíteni?Neked látta a laboreredményeid a K doki?
Szuper. Gratulálok a gyors előremenetelhez.
Gica! Ez jó hír (recept) :) drukkolok. D-vitamin nekem is alacsony :(
Hát lányok, most újra ledöbbentem a Fer-en. Valakinek segít, maásnak meg amortizál?
Avike, miként segített nektek, amit írtál?
Tigrr! A Fer-től így javultak az eredmények? Az nem semmi!
További ajánlott fórumok: