Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
kérdezd meg aznap van-e eredmény.hátha.bejutás sok idő azt mondják.nem mondták el nktek mit kell vinni 1. konzira?
győriek vagyunk.Sztk-ba már bejelentkeztünk ,de az 1. konzultációra akkor lehet nem lesz meg az eredmény. Pénteken megy a férjem a spermavizsg-ra és következő hétfőn megyünk a Kaaliba. Ilyenkor mi van?
igen.kell vinni és ők is csinálnak.ez van.
attól függ hova mentek.ha sztk-ba sokat kell általába várni.ha maszek.1-2 óra alatt kézbe az eredmény.merre laktok?
Spermiogram eredmény mennyi idő alatt van meg? Kell vinni magunkkal eredményt és ott is csinálnak sajátot?
bejelentkezel telón:kell vinni hormoneredményeket, spermiogram eredményt, házassági anyakönyvi kivonatot a többit kérik majd.ki lehet iratni saját nődokival oepre a legtöbb dolgot.a 2 év szerintem bőven elég ok.
árak :1. konzi 15000
spermiogram:szintén
stimu alatt hüvelytisztasági :3000
a többi megoldható tb-re,mert elfogadják.
ja és persze a szurik meg a tabletták.ezek 100000-300000-ig terjednek, de nagyon egyénfüggő
nekünk 1 beülti eredménye itt ficánkol a pocakomban :-)
Néztek már hormonvizsgálatot a ciklus 3. napján? Milyen az FSH-LH arány? Prolaktin? tesztoszteron?
3 pontos cukorterhelésed volt már? Progeszteron rendben van a 21. napon?
Nézed ovulációs teszttel, hogy van-e ovulációd?
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a Győri Kaáliba milyen papírokkal lehet menni jelentkezni? Van e doki akit tudtok ajánlani, és körülbelül milyen árak vannak? Úgy tudom a Kaáliba vizsgálatokért is fizetni kell. Mi 2 éve próbálkozunk babával, volt egy méhen kívüli terhességem az is 1,5 éve volt, azóta nem sikerül a baba, és a nőgyógyászom nem találja az okát, hiába voltunk minden fajta nőgyógyászati vizsgálaton, meg endokrinológián nem tudják mi a baj. Viszont toál rendszertelen a vérzésem, ami azt jelenti, hogy akár hónapokig meg se jön. Tehát valami baj az tuti van.Köszönöm ha tudtok infokat mondani.
Szia
Mi is a győri kaáliba jártunk szlovákiából, mi ott kezdtünk.Férjemnek van taj kártyája, de nem Magyarországon dolgozik, nekem nincs, nem volt ezzel semmi gond, kaptunk árlistát, az szerint fizettük a vizsgálatokat, de pl.a vérvételeket elfogadták otthonról is.Sok sikert:-)!
koszike,remélem megoldhato.Sajna márt szlovákiában a 3-mat kimerítettuk sikertelen lett.Te hányadszor probálkozol?
akkor ezt mindenképp mond telón.ha szerencés vagy 1 hét ha kitartó vagy,ha nem 1-2 hónap
én ugy tudom az utrot akkor ha vérzel szájon át kell szedni
Koszike hogy írtatok.Sajnos a férjemnek nincs :( így mindet fizetni kell?Sok sikert nektek is.Sokára kapok idopontot?
Ezért furcsa nekem is, mivel az Utro késlelteti a menstruációt.Elvileg..Az első lombikunk után abba kellett hagynom a gyógyszereket és azt követően eltelt 5 nap és megjött..Tegnap majdnem hanyatt dobtam magam,amikor láttam a vérezgetést Utro és Crinone mellett.Ne add fel, én is ezt mondogatom magamnak, ez még nem feltétlenül rossz előjel nálad.
Szia!Nekem vérzés sohasem volt, amíg szedtem az utrot, mert az elvileg nem engedi hogy megjöjjön. Az előző intézetnél, mintha szájon át is kellett volna 1-t szedni, ha jól emlékszem.
Nekem még mindig fáj a hasam, főleg a petefészkem, meg a derekam. Sajnos minden hónapban ez a mensi előjele:(
próbáld meg a délit bevenni tabiként
Az itthoni nőgyógyászom mondta, hogy iktassak be plusz 2 Utrot tegnaptól délben is, ne csak este 3-at..Ha progi hiány van, az okozhat ilyen vérezgetést,a szervezet jelzi, hogy kevés..Ezért is tettem fel ma délben 2-t, ezt követően jött a vérezgetés...
szerintem mindegy.csak sokan szédülnek tőle ha szájon át szedik.én este szedtem lefekvés előt és jól aludtam:-)reggel Crinone volt
Pillangóhatás, ugyanolyan a felszívódása, ha szájon át szedem? Neked mondták, hogy így is lehet szedni és úgy is?
felmarhatja a nyálkahártyát, de inkább a Crinone.szedd szájon át
Tünetem nem volt, csak egy kis vérzés..Hasam nem fájt egyáltalán..Most viszont 11 után tettem fel 2 Utrot és rá egy jó órára,amikor elmentem mosdóba, megint volt egy kis vérzés..Nem lehet, hogy az Utro is befolyásolja ezt? Egész délelőtt nem volt semmi, most egy kicsi vérezgetés megint van..Szerintetek?Utrora reagált már így valaki?
én is így voltam 6 nap és belépünk a 3. trimeszterbe :-)
Drukkolok, és majd írd meg kérlek az eredményt, nagyon kíváncsi vagyok! Egyébként volt valami tüneted?
Köszi!Azért kicsit elkeseredtem, mert a mensi előtt két nappal ugyanígy szokott fájni a hasam:(
Szia! Köszönöm, hogy érdeklődsz, mára elmúlt a vérzésem, úgyhogy nagyon reménykedünk és izgulunk a holnap miatt. Neked is sok sikert!
semmit nem jelent drukk :-)
szerintem is ugyanúgy,ha van mindkettőtöknek magyar TAJ.A férjednek is kell hogy legyen,ez fontos!
Szia! Na mi a helyzet veled? Én most vagyok az ET utáni 6. napon és mensziszerű fájdalmaim vannak.Én is 5 napos embriókat kaptam vissza.
Szia.ha van biztosításod szerintem ugyanúgy mint mindenkiell folyamatosan konzi időpontért, de ha rákérdezel meg is mondják.sok sikert:-)
Hogy tudnák én szlovákiábol bejutni a kaáliba?Van Taj kártyám mivel magyarországon dolgozok.Ha valaki tudna segíteni nagyon megkoszonném.
További ajánlott fórumok: