Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok!
Utólag is mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Új vagyok még itt,viszont úgy néz ki,hogy nekem is lombikom lesz mivel kétszer műtöttek endometriózissal jelenleg 6 hónapig kapom Debrecenben a Gnrh kezelést. Két inszeminációm nem sikerült a tüszőből ciszta lett endometriózisos.
Győrbe mennék Kőrösi Tamáshoz viszont szerintem csak augusztusban kerülök oda.
Ha esetleg valaki letudná írni nekem az egész menetét (vizsgálatok,anyagiak illetve magáról az orvosról infókat)azt nagyon megköszönném!
Nagyon szépséges!!! :-) Olyan kis nyugodt, kisimult baba! Sok- sok -sok tejcsit kívánok! :-)
Milyen izgi lesz Katát is látni majd a képek közt a Kaáliban! :-) Küldesz, ugye? :-)
Szia!
Szerintem hétfőn (30-án) probáld meg felhívni őket, mert nekem azt mondták, hogy lesznek a két ünnep között is de nem egész nap!
Szia!
Gratulálok, csak most olvastam a hírt! Nagyon aranyos, formás kislány!
Jó egészséget kívánok a babának és az egész családnak!
ha meg volt beszélve, hogy ebben a ciklusban ez esedékes, akkor nem hiszem, hogy probléma lenne
Köszi. Ez volt a sejtésem nekem is, csak azon agyaltam, hogy jan. 2-án nem lesz-e későn bejelentkeznem jan.10-re vérvételre és a dokihoz...
Szerintem mindenki szabin van, tudtommal 2-án lesznek először. De esetleg hétfőn megpróbálhatod.
Sziasztok!Az ünnepek alatt szerintetek el lehet érni a recepciót telefonon, mivel a napokban lenne időszerű a bejelentkezésem?
Egy kis tünemény, nagyon aranyos! :)
Békés, boldog karácsonyt kívánok Mindnyájatoknak!
Sziasztok Lányok! Én is szeretettel teljes Karácsony Ünnepet és Nagyon Boldog Új Évet kivánok sok-sok babócával Mindenkinek !
Irszi mozgalmas és kevés alvással jár, de boldog :-) Hamarosan ti is megtudjátok :-)
Boldog Karácsonyt mindenkinek :-)
Irszi köszönöm szépen!!! :) Kívánok én is mindenkinek Örömteli, békés Karácsonyi Ünnepeket! Vigyázzatok magatokra! Puszi mindenkinek! ;-)
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! A várakozóknak mielőbbi pozitív tesztet, a kismamáknak örömteli és probléma mentes terhességet, a mindennaposoknak csodaszép és könnyű szülést, a babázóknak pedig sok- sok nyugalmat, sok tejcsit, és boldog babázást! Puszi! :-)
Jajj Bringab, ez olyan izgalmas! :-))))))))) Örülök neked nagyon! :-)
Köszönöm Nyufika! Pedig 1 embriót kaptam vissza, bár tudom, hogy osztódhat. 10 nap múlva kiderül! :)
Pillangó, milyen a csládos élet??? Jó kislány Kata?
Köszi mindenkinek:-)Akinek kell nagyon drukkolok és Boldog Karácsonyt mindenkinek:-)
Sziasztok! Aki jövőre kezdi a győri Kaáliban POF-el ( korai petefészek kimerülés ) a programot, és lenne kedve levelet váltani,kérem írjon privát.
ET+12.napon 1090 lett a hcg,progi 60.Február 2 án 38 hét 2 napra megszülett Maja és Márk!!!
Gratulálok!!! Nagyon ikergyanús :) Nekem 2012 május 30.án
gratulálok,sok boldogságot és sok tejcsit!
Gratulálok! Sok boldogságot, nagyon jó egészséget kívánok NEKTEK!
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy a Merional és Menopur injekció között van-e különbség?
Szívből gratulálok és boldog babázást kívánok én is! :)
Gratulálok! Nőjj nagyra, kicsi Kata! Legyetek nagyon boldog család!
Gratulálok nektek! Gyönyörű kisbaba! Gondoltam, hogy szülni vagytok mert nem jelentkeztél. Sok boldogságot a picurkához! Vigyázzatok magatokra!
:-)))
További ajánlott fórumok: