Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Nyssa! Pont ezen agyalok, h teszteljek-e holnap v várjam meg a szerdát. Milyen érzékenységű teszttel éri meg?
Mézessüti hogy vagy? Gondoltam ma rád!
Szorítok neked, bízok benne hogy minden simán megy! Mielőbbi gyógyulást kívánok!
én meg érted szurkolok!!! hamarosan túl is leszel rajta és jöhetnek a pocaklakók!!!
Andy, Warnika! Drukkolok nagyon! Bora Neked is! Remélem szép magas HCG-d lesz!!!
Teszteltek?
Mézessüti! Nálad minden rendben lesz! Szorítok nagyon!!! Remélem ikreid lesznek majd 1 év múlva!!!
Andy,Warnika. Szorítok értetek. Írjatok mindenképpen
Andy, Warnika, nagyon szortok nektek!!!!!!!!!!!!!!! :-) Megy a babaenergia;-)
Drukk, drukk!!!!!!!!!!!! :-) Fogjuk a kezed!!!!!!!!!!!!! :-)
:-) szerintem mi kb együtt haladunk, kedd reggel tervezek tesztelni, szerda reggel vv. Én is rettenetesen izgulok!
Csajok! A jövő héten tesztel még vki, v lesz eredményhirdetése? Én már nagyon izgulok!
Ez az, csak pozitívan! Minden rendben lesz!!!
Szorítok, és holnap is gondolok rád! Jelentkezz majd! Kitartás!
Csajok. Már a kórházban vagyok,előkészítenek. Fél 11-kor műtenek. Amint tudok jelentkezem. Tudom hogy a műtét után minden jó lesz,és sikerül a következő lombik. Nagy puszi mindenkinek.
Igen!Immunológia,kromoszóma ès thrombophilia.Most èppen ezeket jàrom.Sajnos 2hónap mire eredmèny van.
Es a veteles miatt csinaltatott valamilyen plussz vizsgalatot?
Szia Bora78!
Engem 16os hvg-vel hívtak vissza kontrollra,de sajnos nem emelkedett.Doktor ùr azt mondta korai vetèlès,sajnos!
Nagyon szurkolok Neked,hogy Nàlad ne így legyen!!
Hallottunk màr olyat,hogy alacsony hvg-vel is megmarad a babó!Csak jóra gondolj!!Drukkolok!!!
Gratulálok én is a csöppséghez és köszönjük a biztató szavakat is! :-)
Dorkahanna szívből gratulálok, és köszönjük hogy megosztottad velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Bora, azt hallottam, hogy 30 -as hcg esetén jók az esélyek, de talán már 10-15-ös hcg-vel is volt akinek megmaradt a babája! Vigyázz nagyon magadra a kontrollog! És valóban kérdezgess más fórumokban is, van egy Kaális is, ott is érdemes! Drukk!!!!!!!!!
Szívből gratulálok!!!!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!!!
Jajj de jó! Gratulálok! Sok boldogságot,egészséget és türelmet kívánok. :)
Nagyon szépen köszönjük Mindenkinek! Mielőbbi babásodást kívánok Mindnyájatoknak!
Szia! Mennyi volt a hcg? Nálam nem volt gond, esetleg kérdezd meg a lombik-életre halálra fórumban. ott sok tapasztalt lány van!
Szivbol gratulalok! Jo egeszseget nektek!
Sziasztok, 42.napon vagyok meg nem jott meg. Ma behivtak hcg es progi szint vv.ra. a hcg alacsony de merheto.5 nap mulva kontroll. Volt valaki hasonlo helyzetben?
Szívből gratulálok nektek!!!!
Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok a babának és az egész családnak!
Nagyon nagyon gratulálok! :) Sok boldogságot ,kitartást,egészséget,erőt a felneveléshez :)
Reméljük hamarosan mi is ugyan ezt a boldogságot megélhetjük! :)
További ajánlott fórumok: