Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Tény, hogy én mostanság a főzelékeket helyezem előtérbe. / kényelmesebb megrágni :) /
Próbáld ki, és a tükörtojás is jó feltétnek!
Miket tudok meg:)) tehát a bypassosok nem csak szellemileg lesznek visszamaradva, hanem lehet alkoholisták is lesznek:))) Jó úton haladok felé:)))
1 már meg van a bypass, szellemileg még épnek tartom magam:)) és alkoholista sem vagyok:)) de nagy hülyeséget találnak ki:)))
Szia Stewe,
Ezt Tanyi Doki "találta ki". Tudod mint oly sok mindenben az életben, ebben a dologban is eltérőek a vélemények, még az orvosoké is. És mi meg azt tesszük, amit a dokik mondanak :)
Ezt ki találta ki???
Én a műtét utáni 6. naptól mindent eszem, jól megrágva kis mennyiségben.
Mai ételek, 20 nappal a műtét után:
reggeli: zsemle, sonka, sajt
ebéd:lebbencs leves Mexicói tokány rizs
vacsora:karalábé főzelék, tükörtojás.
Én úgy tudom, hogy ihatunk, csak oda kell figyelni, mert sokkal gyorsabban hat és gyakoribb az alkoholizmus a bypassosok között.
Hol olvastad, hogy nem lehet?
Szép estét mindenkinek,
Csak nekem új az infó, hogy bypass után többet nem ihatunk alkoholt?
Mivel ez a műtét nem TB támogatott, nem vagyok benne bizots , hogy a háziorvos kiírhat-e táppénzre.
Van valakinek más tapasztalata ?
Sziasztok!
Megszabadultam a varratoktól,kérdeztem a dokit,hogy visíthatok-e,azt mondta,hogy ha fáj,nyugodtan,de nem fájt!!:)Már leves iszonyom van,annyira vágynék más ízekre!!:(Főztem 3szem krumpliból olyan masszát,amit krumplistésztának szoktam csinálni,ez most jól esik!:):)
Igen, 2 honapig ense tudok itthonmaradni. Csak remeltem, hogy rairjak, hogy min 2 het vagy ilyesmi. MErt az en hazidokim nagyon fura es nehogy aztan ne irjon ki csak mondjuk 1 here es utanna azt mondja hogy menjek vissza dolgozni mert o nem ir ki tovabb.
Akkor mit fogok csinalni?
Az enyémen csak a vérhigító és a savlekötő van. Táppénzre nincs javaslat, én holnap leszek 4 hetes, még a héten itthon vagyok, aztán megpróbálok melózni.
Most úgy gondolom, kell min. 2 hónap, mire teljesen rendbe jövünk, olyan sokáig nem tudok itthon maradni.
Kicsit aggodom a gyomorsav miatt ,mert ugye en meg mutet elott allok, de mar most is savlekotot szedek.
MAt csak 10 nap van hatra am utetig. Kezdek elegge feszult lenni.
Tenyleg akit mar mutottek debrecenben: mik vanna krajta a zaron? javasolt gyogyszerek? az hogy mennyi tappenz javasolt meg otthon?
Koszi
Berni (Bea)
Sziasztok!
A műtöttektől szeretném kérdezni, hogy nem e szoktak nyálas savas félét hányni az étkezés után?
Nekem már másodszor fordult elő, és fáj a gyomrom is! Ételt eddig még nem hánytam vissza.
Szia!
Nekem epemütétem volt anno az Uzsoki utcai korházban. Ezt előtte nem látták. Mindenkinek laporoszkópost csináltak csak nekem nem sikerült és menetközben derült ki. Szóval úgy ébredtem, hogy egy hatalmas vágásom lett és így több hét gyógyulás. Ezért félek most kicsit. A doki azt mondta, hogy ha csak nem kökemény a hasam, akkor el tudják végezni a műtétet. De persze erre még rákérdezek amikor a leleteket viszem neki.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok