Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

10761. KM1981 (válaszként erre: 10759. - Kisiza)
2016. szept. 11. 11:11
Kisiza igazad van az egyszeruseggel kapcsolatban, de oszinten szolva en kicsit sokallom a Dr. Vasas konzultacios arat, bar tudom, hogy ez London es minden sokkal dragabb.Meg en igazabol Pesten nem szeretnem megcsinaltatni,nyugodtabb a lelki vilagom ha rendes korhazban lesz megiscsak jobban felszereltek ha ne adj isten barmi komplikacio van vagy legalabbis en igy gondolom, ezzel persze nem arra celzok, hogy Pesten nem lennenek felkeszultek.Igy igazabol tul sok ertelme nincs is a vele valo konzinak.Nem banom a "korutazast" legalabb szetnezek Veszpremben meg Debrecemben is ugy is reg jatam mar arra fele.:)
10760. Mezesem (válaszként erre: 10757. - KM1981)
2016. szept. 11. 11:04
KM 1981 :-) még az se kizart hogy hány mégis Debrecent választjuk (csakis azért hogy ebbe az évbe meg legyen és új élettel kezdeni az Új évet), lehet még együtt is mehetünk a műtétre, ugyanis én holnap hívom fel Dr Tanyit és szeptember 26-an hétfőn mennék le Konzira, aztán várom hogy mikor lesz a műtét :-) Amennyiben még ebbe az év november végén, elején vagy akár decemberben akkor Veszprémbe fel hívom és le mondom. Sajnos :-( mert a szívem oda húz :-)
10759. Kisiza (válaszként erre: 10757. - KM1981)
2016. szept. 11. 11:00

Kedves KM1981,

Ez az általad tervezett országjáró körút nekem is megfordult a fejemben, de helyette gyözött a józan ész: 6 megálló a tube-bal a Baker street-ig, mindez egy szombat délután, 45 perc beszélgetés face-to-face.... A hazalátogatás idejét pedig a rokonokra, barátokra szánom....

10758. KM1981 (válaszként erre: 10752. - Bibionee8)
2016. szept. 11. 10:37
Dehogy baj Bibionee8 sooot!Szemely szerint alig varom a reggeleket h megnezzem a forumot hatha megint valami uj infohoz jutok :)Szeretek koztetek lenne be kell valljam :)
10757. KM1981 (válaszként erre: 10750. - Bibionee8)
2016. szept. 11. 10:33
Uuuu mindenkeppen irj majd mi volt a konzin.En okt.5en szerdan megyek haza aznap estere van idopontom Veszprembe de ugy gondoltam h maradok keddig es akkor meg hetfon leugrom Debrecenbe is.En 165/110es adatokkal rendelkezek de aterzem a problemaid.En se voltam soha megcsak atlagos testalkatu sem nemhogy vekony.Mindig nagyobb darab voltam mint a korosztalyom.En is allandoan faradt vagyok a hajam nekem is hullik sokszor faj a vallam derekam illetve az egyik sarkam talp reszen.mozogni sincs kedvem mert mar egy hosszabb setatol is faj labam.plussz nekem meg nagyon sokszor van szortuszo gyulladasom ami akkorara begyullad mint a fejem es nem feltetlen a borotvalkozastol van szerintem.ugy gondolom a koverseg is hozzajarul ehhez.Szeretnek vegre olyan dolgokat megcsinalni amit a "normalis"emberek legyen szo akar csak tancrol.Sok mindent kihagyok mert ugy gondolom h kivulallo szemmel hulyen nez ki egy tulsulyos embertol.Persze a kornyezetem elfogad es megszokott mar ilyennek de engem sok mindenben gatol a koversegem es nem pusztan fizikailag.
10756. matilda_unna (válaszként erre: 10702. - Mezesem)
2016. szept. 11. 10:32

Én már nem vádolom magam, amiatt hogy nincs önuralmam a lefogyáshoz. Sokáig így volt, de aztán úgy kezdtem gondolni rá, mint szenvedélybetegsége, ugyanolyan szenvedélybetegségre, mint az alkohol, a drog, a cigi, bármi ami hosszútávon pusztítja a testet, mégsem bír elleneállni az ember, viszont leszokni csak úgy lehet róluk ha teljesen elzárkózik tőlük az ember, hogy a függőség kipucolódjon a szervezetből, és még akkor is meg kell küzdeni a vággyal. Na ezt a kajálással nem lehet megtenni. Ezért olyan nehéz leszokni. Egy láncdohányos se szokna le úgy a cigiről, hogy közben muszáj lenne minden nap három cigit elszívnia az életbenmaradása miatt, és lehet hogy a műtét kívülről nézve a könnyebbik út, de szerintem minden leszokni akaró alkholista, meg drodos boldgan vállalna be egy műtétet, ha lenne olyan, ami őket szoktatja le. Nekünk a bypass a leszoktató terápiánk.

Innen nézve meg nagyon is tudjuk, hogy egyáltalán nem a könnyebbik út, mint ahogy a leszokást segítő szervezetekkel való együttműködés sem az a drogosoknak, végül mindig magunkkal kell megharcolnunk.

Az tény, hogy ezzel a műtéttel bizonyos értelemben könnyebb a leszokás a mi "szerünkről", a kajáról, de nélküle nehezebb lenne, mint a piáról. Viszont jönnek más nehézségek, amikkel együtt kell élnünk egész életünkben, szóval valamit valamiért, nem könnyebbik út, csak más jellegű. Ehhez is kell erő, önfegyelem, bátorság, elszántság, és a saját félelmeink leküzdése.

10755. matilda_unna (válaszként erre: 10754. - Nildike25)
2016. szept. 11. 10:20

2016 szept. 27. - Db - ÁgicaAgica81

2016 okt. 19. - Vp - 1140Ancsa

2016 okt. 24. - Bp - Kisiza

2016 nov. 17. - Db - Strawberrydream

2016 nov. 17. - Vp - Matilda

2017 jan. 3. - Vp - Nildike25

2017 jan. 25. - Vp - katica76

2017 febr. 7. - Vp -Mami76

2017 febr. 23. - Vp - Mr.Stech

2017 febr. 28. - Vp - Mrs.Stech

10754. Nildike25
2016. szept. 11. 09:21
Sziasztok! Engem január 3-án műtenek Veszprémben. Örülök a fórumnak. Bátorítjuk egymást!
10753. Mezesem (válaszként erre: 10752. - Bibionee8)
2016. szept. 11. 08:17
Jó reggelt bibionee, szerintem nem baj, sőt, azért vagyunk. :-)
10752. bibionee8 (válaszként erre: 10731. - KM1981)
2016. szept. 11. 08:02
Jah és bocsi KM,hogy a te íräsodra akartam csak válaszolni, de végül végül kibukott belőlem a sok gondolat. :-) remélem nem gond.
10751. Mezesem (válaszként erre: 10748. - 1140Ancsa)
2016. szept. 11. 03:06
Szia Ancsa, köszi szépen, neked meg szorítok és amikor csak tudsz jelentkezz :-) műtét előtt és utána is.
10750. bibionee8 (válaszként erre: 10731. - KM1981)
2016. szept. 10. 23:46
Hétfőn lehet menni debrecenbe a konzultaciora rendelesi idoben. En 19-en hetfon megyek. Mar nagyon varom. :-) majd leirom hogy mi volt. Most még megbeszéljük a dolgokat és a szükséges vizsgálatokat. A mobilszámot ami az oldalon van kint maga a Tanyi doki vette fel. Épp a kislányaival volt. :-) de kedvesen valaszolt mindenre. Azt mondta,h kb novemberre lesz műtéti időpont, de legalábbis még idén meglesz. Én meg pont ezért szurkoltam,hogy idén összejöjjön. Én is nagyon félek amúgy mindentől. Ha az altatásra gondolok kb halálfélelmem van. De próbálok a pozitív részére koncentrálni a dolgoknak. És az van bennem,h biztos nem lesz nehezebb mint a szülés utáni felépülés. Ott is nem a fájdalomra meg a lehetséges kockázatokra koncentrál az ember,hanem a babára. Itt is meg kell tartani a pozitív gondolkodást, mert persze nagyon nehéz és fájdalmas lesz utána, de ha összejön a lefogyás az maga lesz a mennyország. Én soha életemben nem voltam vékony. 27 leszek, és egész kiskamaszkorom óta kövér vagyok. Soha nem láttam a testem a háj alatt, sosem láttam,h milyen alakom lenne,ha nem torzítja el a zsír. 177 cm magas vagyok. És 100 kiló alatt nem nagyon voltam soha. Most a csúcson vagyok 148 kilosan. És egy rémálom. Nem tudom kinek milyen tüneteket produkál a túlsúly vagy az esetleges IR. De en brutálisan izzadom éjszaka, minden reggel halálos fájdalommal állok a lábamra annyira fájnak a bokáim. A hátam is gyakran fáj. Hamar elfáradok. Nem menstruálok csak pár havonta össze-vissza. Foltosodik az arcom, hullik a hajam, depresszióval kűzdök. Sokat vagyok éhes, hiába ettem egy oraval elotte lassú szénhidrátot,fáj a hasam az éhségtől. Utálom az egészet. Ha ezeknek csak a fele javul vagy megszűnik én már úgy gondolom megérte. Bocsi,h hosszú lett. Csak össze akartam szedni igy "magamban" hogy mi az amiért akarom a műtétet. Amiért szükségem van erre a segítségre. Mert egyszer lefogytam 140 kilorol 110-re. És jol hangzik 30 kiló fogyás. De egy 110 kilós még mindig kövér, csak kevésbé. És én nem akarok már semennyire se kövér lenni.
10749. 1140Ancsa (válaszként erre: 10721. - KM1981)
2016. szept. 10. 22:56
Konzultációra még nem kellenek a vizsgálatok, ha vállalod a műtétet, akkor ott keresnek egy időpontot és műtét előtt egy héttel kell vinni a leleteket.
10748. 1140Ancsa (válaszként erre: 10709. - Mezesem)
2016. szept. 10. 22:55

Szia,

Itt a faluban is van egy műtött lány, akinek Mohos doki bypass közben kivette az epehólyagját is. Nekem volt már ilyen műtétem, tehát ez engem nem érint.

10747. zsuzsi135 (válaszként erre: 10736. - KM1981)
2016. szept. 10. 22:09

Hali!

Probáld ujra elsö tali nállam szerda volt MINDEN erdményem ott volt-elötte telefonon mindent le"zsiroztunk"!!!

Hétfö mütét....

Igaz annak idején nov.közepén hivtam jan végén mütött-BEUGRÁS NÉLKÜL.

annak idején gyorsan- gyorsabban ment!

10746. KM1981 (válaszként erre: 10745. - Kisiza)
2016. szept. 10. 22:04
Koszi Kisiza ezen az oldalon jartam mar :) Megkerdezhetem mennyibe fajt vele a konzultacio?Ha gondolod irhatod priviben is:)
10745. Kisiza (válaszként erre: 10741. - KM1981)
2016. szept. 10. 21:57
A Baker Street mellett van a rendelöje, de az magán. Én a www.bodycontourclinic.co.uk oldalon találtam rá és vettem fel vele a kapcsolatot.
10744. Mezesem (válaszként erre: 10738. - Mami76)
2016. szept. 10. 21:54
Köszönöm mami, egy tünemény vagy itt. :-)
10743. Sikuku (válaszként erre: 10740. - Kisiza)
2016. szept. 10. 21:53

En vegigneztem az osszes 7 evadnyi "fat doctor"-t ami egy Angliaban keszult bypassos dokumentumfilm (kb 70 resz, 2-3 tortenet reszenkent) es ott mindenkinek epekotol fuggetlenul kivettek az epeholyagjat bypass kozben. Ezt azzal magyarazzak, hogy a megvaltozott emesztes miatt kesobb nagyobb valoszinuseggel fog az ember epekovet termelni igy ezt inkabb megelozik az ujabb mutetet.

En az igazat megvallva furanak es foloslegesnek tartom, hogy emiatt 2 mutete legyen az embernek, ketszer menjen vegig a muteti es felepulesi maceran. Ha mar egyszer ugyis mutenek miert nem tudja egy fust alatt megcsinalni? Meg ha magankorhaz is es azt mondana, hogy akkor fizess x osszeggel tobbet, legfeljebb az ember eldonti, hogy van-e ra penze vagy megeri-e neki.

10742. Mezesem (válaszként erre: 10740. - Kisiza)
2016. szept. 10. 21:53
Köszi Kisiza,csak kicsit be paraztam mert ismerem magam és tudom hogy kétszer be feküdni..... Lehet meg gondolnám, de majd legkésőbb a konzultáción kiderul, esetleg én biztos vagyok benne hogy bárhol csinálod meg a műtétet mindenhol a legjobbat nyújtják és nagyon felkészültek az orvosok, ugyanakkor nekem a Dr Mohos valamiért szimpatikusabb, de Dr Tanyi is a egyik legjobb sebész az országban, ő is szóba jöhet de csakis a várakozási idő miatt, na meg vannak bizonyos dolgok az életembe mint mindenki másnak. Nem tartom kizartnak azt se hogy szeptember 26-an hétfőn, el megyek Debrecenbe is. Ugyanakkor ez a fórum valóban azért van hogy egymásnak segítsünk, tapasztalatokat gyűjtsünk attól "függetlenül kit, ki és hol műtöttek ".
10741. KM1981 (válaszként erre: 10740. - Kisiza)
2016. szept. 10. 21:51
Kisiza Londonban hol rendel a Vasas doki en kerestem neten de csak valami Doncasteri korhazat dobott ki.Fizetni kellett a vele valo konziert vagy NHS alapon lehet?
10740. Kisiza (válaszként erre: 10737. - Mezesem)
2016. szept. 10. 21:29

Kedves Mézesem, ne haragudj ha összezavartak az epekövel, de nekem tényleg ezért kellett halasztanom a mütétet.

Én a Vasas doktor úrnál voltam konzultáción Londonban, s ö javasolta hogy elöbb az epemütét legyen meg, mert az epeút elérhetetlenné válik ha gyomor bypass-od van. Így én elöbb az epehólyagomtól búcsúztam el, s október végén megyek bypass mütétre a Duna Medical-ba. Nekem ez nagy biztonságot ad, hogy a Vasas doktor itt rendel Londonban minden szombaton, így bármilyen problémával megkereshetem. Már tapasztaltam, nagyon segítökész és bármikor lehet vele telefonon értekezni. Voltam a rendelöjében Londonban, rengeteg Magyar betege van.

Van egy angol site, ahol az összes angol bypass sebész mütéti eredménye megnézhetö, és neki még nem volt varratelégtelensége 150 bypass után, szóval tudja mit csinál. Engem meggyözött.

10739. RozikaN
2016. szept. 10. 21:28
Sziasztok! Van közületek esetleg valaki akit Dr. Tanyi műtött Debrecenbe ?
10738. Mami76 (válaszként erre: 10724. - Mezesem)
2016. szept. 10. 21:16

Mézesem!

Ne aggódj minden ok lesz, és persze nyugodtan kérdezhetsz bármit. Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk magunkon és egymáson :-)

10737. Mezesem (válaszként erre: 10735. - Zsuzsi135)
2016. szept. 10. 20:55
Köszönöm szépen a biztatast, sajnos tényleg szükségem van ra:-)
10736. KM1981 (válaszként erre: 10734. - Zsuzsi135)
2016. szept. 10. 20:53
A doktorno akivel en beszeltem telefonon tudja hogy Londonbol megyek meg mondtam is neki h nekem Januar lenne a legjobb idopont.Azt mondta h a doktor ur megprobalja figyelembe venni a dolgokat.Szoval en csak konzi idopontot kaptam telefonon.
10735. zsuzsi135 (válaszként erre: 10733. - Mezesem)
2016. szept. 10. 20:48

hali!

erre nem tudsz készülni de ez olyan mint a "Mély vizbe valo esés -azonnal tudsz uszni"Nyugodtan gyakorolj addig is elfoglalod magad nem jár "butuska" Dolog az agyunkba de hidd el azonnal Tudni fogod mi a dolgod.....Ujszülött leszel a nyeletéstöl fogva tudod mekkora az akkora.

10734. zsuzsi135
2016. szept. 10. 20:44

hali!

Megint közbe kell szolnom valamit mert látom a parázást...

NÁLLAM AKI SZINTÉN KÜLFÖLDÖN ÉLEK

Nos....Telefon-emil elsö kontaktus a Mohos Dr-al emilben elküldte mit is kell csinálnom milyen vizsgálatokkal kell OTT a konzin.Megjelennem.

Szerdán....pont amiket irtatok eddig ok.

Aznap látott TEHÁT SZERDÁN hétfön mütött.

idöpont elötte tisztázva volt telefonon-Ugy a konz.mint a mütét idöpontja.nem utaztan 2x illetve repültem "csak" EGY 15 perces beszélgetés miatt haza.

Bocsi ha nállatok is igy van de valahogy ez nem jött "le" tisztán nekem.

üdv zsuzsi

10733. Mezesem (válaszként erre: 10729. - Lili12345)
2016. szept. 10. 19:49
Lili, hogy őszinte legyek én is aggodok mindenért, szerintem mindenki aki a műtét előtt áll, többek közt ezért is jó a fórum, fel tudunk rá készülni, idő is kell mindenképpen. Minél több tapasztalatott olvasni, mert mint minden más, ezt se egyformán élik meg mindenki, a szervezete se, stb.,én úgy érzem hogy jelen pillanatban annyit tudok tenni saját magamért hogy próbálok legalább lassan enni, folyadékot is kortyolgatva nem mohón, valahogy pszichésen is rá kell készülni. De eddig, legalábbis én nem olvastam olyant aki bármilyen nehézségeken ment keresztül, gondolok itt komplikációra, akkor is ne azt mondja :meg érte! :-)
10732. Mezesem (válaszként erre: 10731. - KM1981)
2016. szept. 10. 19:42
Amennyire itt olvasgattam, úgy tudom hogy igen, csak hétfőnként.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook